Τσιμτσιλή και Καγιά με το απόλυτο fahion trend Fall Winter 2024-2025

Τσιμτσιλή και Καγιά με το απόλυτο fahion trend Fall Winter 2024-2025
Panoulis
Και οι δύο ήταν υπέροχες

Από το 2022 και την Kendall Jenner ξεκίνησε και επιβεβαιώθηκε από την Kristen Stewart πρόσφατα, αλλά και από τις δημιουργίες σε όλα τα μεγάλα shows των διάσημων οίκων μόδας για τις κολλεξιόν Fall Winter 2024- 2025.

To short και μάλιστα το Micro Short ακόμα περισσότερο είναι το απόλυτο Fashion trend ειδικά συνδυασμένο με ασορτί σακάκια, σε όλες του τις μορφές, πιο casual, πιο λαμπερό, με κέντημα, με πούλιες. Είναι must. Και στην πρόσφατη εκδήλωση για το opening του νέο καταστήματος του Michael Kors στο κέντρο της Αθήνας, δύο celebrities, δυο εντυπωσιακές γυναίκες, υιοθέτησαν το εν λόγω trend για τις εμφανίσεις τους. Και ήταν και οι δύο υπέρκομψες και κούκλες.

έVIKY_KAGIA_MICHAEL_KORS_FASHION_TREND_3_352b0.jpg

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο σε ασημί χρώμα που το φόρεσε με διάφανο μαύρο τοπ και ψηλές μαύρες μπότες με χοντρό καλσόν σχεδόν αδιαφανές, φορώντας απλά διακριτικά σκουλαρίκια -ήδη το σύνολο ήταν πολύ λαμπερό από μόνο του δεν χρειαζόταν φόρτωμα- και ένα μαύρο τσαντάκι του οίκου.

VIKY_KAGIA_MICHAEL_KORS_FASHION_TREND_5_810b1.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε μονοχρωμία στο μπλε με σορτς, πουκάμισο και μακρύ σακάκι που συνδύασε με ασημένια σκουλαρίκια ταιριασμένα με το ασημένιο τσαντάκι της και χαμηλοτάκουνες γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες και ασορτί μακρύ σακάκι.

STAMATINA_TSIMTSILI_MICHAEL_KORS_2_af1cc.jpg

STAMATINA_TSIMTSILI_MICHAEL_KORS_3_901a7.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2024 - 11:33