Δέσποινα Βανδή: Preview από τη νέα συλλογή ρούχων

11.03.2013
H χειμερινή συλλογή της Δέσποινας Βανδή για λογαριασμό του Chip & Chip κυριολεκτικά ξεπούλησε. Τώρα, αναμένουμε να υποδεχτούμε με την ίδια λαχτάρα και την Ανοιξιάτικη/ Καλοκαιρινή σεζόν.

Στο εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχει η επισήμανση πως η νέα συλλογή της Δέσποινας, έρχεται!

Η φωτογράφιση για τα νέα συνολάκια δια χειρός Βανδή πραγματοποιήθηκε και η ίδια η Δέσποινα μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram και το Twitter μας έδωσε μια ιδέα.

Τι μπορούμε να καταλάβουμε για τα νέα σχέδια της Δέσποινας;

Η Βανδή έχει επηρεαστεί σαφώς από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν. Το floral prin είναι μία από αυτές και παραπέμπει έντονα και σε prints της Mary Katrantzou.

Οι αγαπημένες ολόσωμες φόρμες της Βανδή είναι και πάλι εδώ. Φυσικά, εδώ βλέπουμε την σούπερ τρέντι αρπόμαυρη δημιουργία με μανίκι και ανοιχτό ντεκολτέ.

Ρίγες και γεωμετρικά prints: τούτη την άνοιξη οι ρίγες, ειδικά στην απρόμαυρη εκδοχή τους και η Βανδή ως σχεδιάστρια το γνωρίζει καλά. Εδώ την βλέπουμε να ποζάρει με σακάκι με ρίγες και γεωμετρικά prints σε συνδυασμό.

Κι ένα απλό φανελάκι: το casual ντύσιμο αποτελεί λατρεία της Βανδή κι εκτός από τα φορέματα και επίσημα ενδύματα, πάντα περιλαμβάνει στη συλλογή της και πιο casual κομμάτια, όπως είχαμε δει το rmy λουκ στη χειμερινή συλλογή.