Η Michelle Obama με το πιο ανατρεπτικό λουκ που έχουμε δει [photos]

04.05.2018
Η Michelle Obama με το πιο ανατρεπτικό λουκ που έχουμε δει [photos]
Πρόκειται ίσως για την πιο δημοφιλή Πρώτη Κυρία που πέρασε ποτέ από τον Λευκό Οίκο, η οποία έχει θέσει τόσο ψηλά τον πήχη που κάθε πιθανότητα να ξεπεραστεί φαντάζει ουτοπία.

Στα 54 της χρόνια η Michelle Obama αποτελεί fashion icon ενώ αποτελεί πρότυπο και ως προς τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ζήσει τη ζωή της, έχοντας ως βάση "τη γυμναστική, την ισορροπημένη διατροφή χωρίς υπερβολές και τη θετική ενέργεια".

Από τη στιγμή που με τον σύζυγό της, Barack έδωσαν τη σκυτάλη στο ζεύγος Trump, η Michelle συνεχίζει να εμπνέει με διάφορες εμφανίσεις και ομιλίες. Η τελευταία της εμφάνιση σχολιάστηκε ιδιαίτερα κυρίως για τη στυλιστική της επιλογή προς μια κατεύθυνση που δεν μας έχει συνηθίσει.

Η Michell Obama έδωσε το "παρών" στη National College Signing Day στη Φιλαδέλφεια και εκτός του ότι επέλεξε ένα πολύ χαλαρό νεανικό Outfit δεν δίστασε να χορέψει στη σκηνή σε μοντέρνους ρυθμούς.

Βέβαια η εμφάνιση της Obama μόνο τυχαία δεν ήταν. Ένα εφαρμοστό μαύρο παντελόνι και ένα T-shirt με στάμπα, ενώ την "παράσταση" έκλεψε ένα ξεχωριστό ντένιμ σακάκι του οίκου Alexander McQueen. Στο σύνολό της, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν ξεχώριζε σε τίποτα από τους φοιτητές προς τιμή των οποίων πραγματοποιούταν η εκδήλωση έτσι κι αλλιώς.

Οι φωτογραφίες αποτελούν περίτρανο παράδειγμα. Μεταξύ των "αγκαλιών" που μοίρασε η κυρία Obama θα ξεχωρίσεις αυτές με την Ciara και τη Zendaya.

Two Queens 👸🏾 #zendaya #zendayamareecoleman #zendayaedit #michelleobama #queens #lovethem #lovethemsomuch #firstlady #wow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@queen_zendaya74) στις

Dancing and #CelebratingCollegeSigningDay With @MichelleObama. Forever My First Lady! ❤️#ReachHigher

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara) στις