Η Νο.1 τάση στα κοσμήματα του Φθινοπώρου

01.10.2018
Η Νο.1 τάση στα κοσμήματα του Φθινοπώρου
Και ναι, μπορείς να την υιοθετήσεις με παραλλαγές!

Όταν ο καιρός το επιτρέπει μπορείς ακόμη ακόμη να φοράς τα κοσμήματα με κοχύλια και τα βραχιόλια ποδιού που αγάπησες τη περασμένη σεζόν, όμως μην ανησυχείς... Η νέα top τάση στα κοσμήματα θα σου αρέσει εξίσου!

Όπως προέβλεψε από την προηγούμενη σεζόν ο Alexander Wang, οι αλυσίδες είναι το νέο big thing στα κοσμήματα. Μετά από τα statement σκουλαρίκια, τα χρυσά φλουριά και τα κοχύλια μία νέα, minimal εποχή έρχεται στην... μπιζουτιέρα σου: with a twist, φυσικά!

Διάβασε επίσης: 4 μυστικά για υπέροχο στυλ ακόμα και στο κρύο!

Οι οίκοι Chloe και Balenciaga έχουν παρουσιάσει τις δικές τους εκδοχές της τάσης, με αλυσίδες κάθε πάχους, σχεδίου και βάρους! Η κλασική αλυσίδα μετατρέπται σε σκουλαρίκια, υπερμεγέθεις κρίκοι στολίζουν τα χέρια και τους λαιμούς μας ενώ, για εκείνες που δεν μπορούν ακόμα να αποχωριστούν τα διάφορα charms, θα κυκλοφορήσουν και εκδοχές με χαριτωμένα διακοσμητικά όπως (καλά το μάντεψες) φλουριά και κοχύλια.

Εμείς προτείνουμε να δοκιμάσεις το trend φορώντας μαζί πολλές αλυσίδες διαφορετικού βάρους και σχεδίου. Δεν ξέρεις πώς να το κάνεις; Δες εδώ όλους τους κανόνες του layering.

Fall Winter 18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga) στις 4 Μάρ, 2018 στις 4:47 μμ PST