Έτσι θα δεις από κοντά το νυφικό της Meghan Markle!

30.08.2018
Έτσι θα δεις από κοντά το νυφικό της Meghan Markle!
Ένα φθινοπωρινό ταξίδι στο Λονδίνο αρκεί για να δεις από κοντά το φόρεμα, την τιάρα και επιλεγμένα αντικείμενα από τον ήδη κλασικό βασιλικό γάμο της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry!

Η 19η ημέρα του Μαίου του σωτήριου έτους 2018 είναι μία ημερομηνία που δεν θα ξεχάσουμε σύντομα. Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολούθησε τον γάμο ανάμεσα στον μικρό εγγονό της Βασίλισας Ελισάβετ και στη λαμπερή ηθοποιό μεικτής εθνικότητας, θυμίζοντας σε κάθε μικρό και μεγάλο κορίτσι πως καμιά φορά τα παραμύθια γίνονται αληθινά!

Κάθε μικρή και μεγάλη επιλογή του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για την ιδιαίτερή τους ημέρα έγινε τάση και πολύ "διαδικτυακό" μελάνι χύθηκε για το περίφημο λιτό νυφικό.

Διάβασε επίσης: Γάμος 2019 - 10 τάσεις που αξίζει να εντάξεις στην ξεχωριστή σας ημέρα!

Πλέον το ίδιο αυτό νυφικό θα μπορέσεις να το δεις δια ζώσης αφού θα αποτελέσει κομμάτι της έκθεσης “A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex”! Από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, το Windsor Castle προσκαλεί το κοινό να δει από κοντά τις νυφικές ενδυμασίες του ζευγαριού που μπορεί να φωτογραφήθηκαν από σχεδόν κάθε γωνία, όμως είναι γεμάτες με λεπτομέρειες που δεν μπορεί κανείς να δει από μακριά.

Στην έκθεση θα θαυμάσεις το νυφικό της Meghan Markle, δια χειρός Clare Waight Keller αλλά και το βέλο της, κεντημένο με τα χαρακτηριστικά άνθη των 53 χωρών στις οποίες δρα η οργάνωση Commonwealth.

Όσο για τις τιμές; Το εισιτήριο για τους ενήλικες έχει οριστεί στις £21.20 (€23.60), τα παιδιά κάτω των 5 ετών μπαίνουν δωρεάν και από 5 έως 17 ετών πληρώνουν £12.30 (€13.70). Για τους φοιτητές και τους επισκέπτες άνω των 60 ετών η τιμή εισόδου ορίζεται στις £19.30 (€21.50) ενώ υπάρχει και οικογενειακό πακέτο!

Το πιο εντυπωσιακό έκθεμα ωστόσο, αναμένεται να είναι η διαμαντένια τιάρα της Βασίλισσας Mary την οποία η Meghan δανείστηκε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ για την ημέρα του γάμου της. Αυτή θα είναι μάλιστα η πρώτη φορά που εκτίθεται στο κοινό μία τιάρα από διαμάντια και πλατίνα!

Σε αντίθεση με τη νυφική ενδυμασία της Meghan, η στρατιωτική στολή που φόρεσε ο Πρίγκιπας Harry, σχεδιασμένη από τους ράφτες της Savile Row Dege & Skinner, είναι η επίσημη του και επιβάλλεται να την φορά σε διάφορες δημόσιες περιστάσεις. Επομένως, εκείνη που θα εκτεθεί δίπλα στο νυφικό της Meghan θα είναι πανομοιότυπη με την αυθεντική μα ειδικά σχεδιασμένη για τον σκοπό.

Αν ωστόσο δεν προλαβαίνεις να επισκεφτείς το Λονδίνο μέσα στο Φθινόπωρο, μην ανησυχείς! Από τον ερχόμενο Ιούνιο, η ίδια έκθεση θα μεταφερθεί στο Holyroodhouse, στο Παλάτι του Εδιμβούργου.