Emma Stone - Κάθε της look στο Φεστιβάλ Βενετίας είναι μια ωδή στις νέες τάσεις!

31.08.2018
Emma Stone - Κάθε της look στο Φεστιβάλ Βενετίας είναι μια ωδή στις νέες τάσεις!
Μετά από χρόνια απομάκρυνσης από τα φώτα της δημοσιότητας, η Emma Stone επιστρέφει δριμύτερη με φόντο το Φεστιβάλ Βενετίας.

Μετά το πολύ επιτυχημένο "La La Land" η Emma Stone... χάθηκε! Μέχρι χτες, δηλαδή, που εμφανίστηκε ξανά μπροστά από τον φωτογραφικό φακό για χάρη της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, The Favourite, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Διάβασε επίσης: 5 απόλυτα φρέσκοι χρωματικοί συνδυασμοί για τη νέα σεζόν

Η ταλαντούχα, γλυκιά και πολύ stylish ηθοποιός έκανε μέσα σε 30 ώρες 3 εμφανίσεις που ξεχώρισαν από το πλήθος. Για την άφιξή της στη ρομαντική ιταλική πόλη, η Emma επέλεξε μια midi φούστα με πιέτες και μια μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και ψηλή λαιμόκοψη, του οίκου Fendi. Το σεμνό της look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι υπέροχες λευκές γόβες με λουράκι στον αστράγαλο.

Λίγες ώρες μετά η Emma έκανε μία ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση, στο photocall της ταινίας The Favourite, με avant garde σύνολο Louis Vuitton. Μια μίνι wrap skirt και ένα πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια από ένα ιδιάιτερο, γυαλιστέρο ύφασμα με μικροσκοπικό πλισάρισμα θύμησαν στους πάντες πως η Emma εκτός από την υποκριτική, παίζει στα δάχτυλα και το παιχνίδι της μόδας!

Διάβασε επίσης: 10 μυστικά στυλ από τα fashion icons του Βορρά: τις Σουηδέζες!

Τέλος, για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, η Emma Stone έκανε μία κλασική red carpet επιλογή, φορώντας ένα ημιδιάφανο, ολοκέντητο φόρεμα Louis Vuitton το οποίο ολοκλήρωσε με ασημί πέδιλα, μεταλλιζέ smokey eyes και ένα χαμηλό σινιόν διακοσμημένο με... φύλλα χρυσού! Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο εντυπωσιακό; Εμείς σίγουρα όχι!