Τα Do's και Dont's στα νυφικά της σεζόν όπως προέκυψαν από τις celebrity νύφες του Σαββατοκύριακου!

03.09.2018
Τα Do's και Dont's στα νυφικά της σεζόν όπως προέκυψαν από τις celebrity νύφες του Σαββατοκύριακου!
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου σήμανε την αρχή της κοινής ζωής για 3 ευτυχισμένα celebrity ζευγάρια. Είναι Δευτέρα και πλέον μετράμε 3 νύφες, 6 νυφικά και ισάρριθμες τάσεις για τους γάμους της σεζόν.

"Βίον ανθόσπαρτον!" Αυτή είναι η ευχή μας προς τα τρία ευτυχισμένα ζευγάρια που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά και προς όλες τις μέλουσες νυφούλες που αυτή τη στιγμή διοργανώνουν τη δική τους ξεχωριστή μέρα.

Μπορεί οι celebrity νύφες να ήταν μόλις τρεις αλλά φόρεσαν συνολικά 6 νυφικά φορέματα χαρίζοντάς μας μια πλήρη γκάμα τάσεων που ανταποκρίνεται στο στυλ και τις ανάγκες κάθε γυναίκας!

Η Chiara Ferragni, η διάσημη Ιταλίδα influencer έσπασε το ρεκόρ φορώντας τρία ξεχωριστά φορέματα, η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε δύο και η πιο... παραδοσιακή Ελισάβετ Μουτάφη μόλις ένα αλλά υπέροχο.

Η γλυκιά Ελισάβετ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάρκο Νιφλή με ένα υπέροχο φόρεμα Makis Tselios με δαντελένιο bodice, έξωμο ντεκολτέ και μαύρη σατέν κορδέλα στη μέση. Διαχρονικό, θηλυκό μα και τόσο κομψό, είμαι σίγουρη πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, το νυφικό της Ελισάβετ θα δείχνει το ίδιο stylish στις φωτογραφίες του γάμου, όσο δείχνει και σήμερα.

Μάθε τα πάντα για τον γάμο της Ελισάβετ Μουτάφη και του Μάρκου Νιφλή

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια πρώτη νυφική εμφάνιση με μίνι φόρεμα Atelier Loukia στο πάρτυ πριν τον γάμο της ενώ κατέφτασε στην εκκλησία με ένα άκρως ρομαντικό και λιγάκι... αποκαλυπτικό Celia Kritharioti. Εντύπωση έκανε το ιδιαίτερο cut out στη μέση της, το τολμηρό άνοιγμα στην πλάτη αλλά και τα εντυπωσιακά 3D λουλούδια που ξεκινούσαν από το μπούστο και έσβηναν απαλά στη φούστα του νυφικού.

Όσο για το μίνι φόρεμα του πάρτυ; Θυμίζοντας στολή χορεύτριας του πάγου, με αποκαλυπτικό top από σατέν κορδέλες και full skirt, το φόρεμα ήταν ό,τι πρέπει για μία βραδιά χορού και διασκέδασης!

Δες εδώ το γαμήλιο album από τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Η Chiara Ferragni φόρεσε όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία διαφορετικά φορέματα για τον γάμο της με τον επίσης Ιταλό τραγουδιστή Fedez, ως γνήσιο style icon που είναι! Και τα τρία ήταν δημιουργίες του οίκου Dior και είχαν ξεχωριστό ρόλο στην ημέρα του γάμου της. Το πρώτο ήταν πάλλευκο, με μπούστο από δαντέλα, ψηλή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια. Μια λιτή φούστα σε γραμμή Α και μια πολύ λεπτή ζώνη ολοκλήρωσαν το look της κατά τη διάρκεια της τελετής.

Για τη δεξίωση η Chiara επέλεξε ένα παραμυθένιο φόρεμα σε σαμπανιζέ απόχρωση, κεντημένο στο χέρι με σύμβολα της αγάπης του ζευγαριού (και ένα μικρό λιονταράκι σύμβολο του γιου τους, Leo) αλλά και τους στίχους του τραγουδιού με τους οποίους ο Fedez της έκανε πρόταση γάμου! Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο ιδιάιτερο από αυτό;

Για το τελευταίο και πιο... χορευτικό κομμάτι της δεξίωσης, η Chiara άλλαξε τη ρομαντική μάξι φούστα του δεύτερου νυφικού για μία μίνι τούλινη εκδοχή που την έκανε να μοιάζει με... μπαλαρίνα ενώ άλλαξε και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της με άνετες φλατ μπαλαρίνες.

Κι αν δεν σου έφταναν όλα αυτά, σου έχω και ένα φόρεμα... bonus! Η Chiara φόρεσε ένα μίνι φόρεμα γεμάτο μικρές και μεγάλες παγιέτες και χάντρες του οίκου Prada για την πρόβα του γάμου, μία ημέρα πριν.

Φωτογραφίες τον ονειρεμένο γάμο της Chiara Ferragni και του Fedez

Δες παρακάτω τα Do's και Dont's του νυφικού, όπως προέκυψαν από τις celebrity νύφες του Σαββατοκύριακου!

Celebrity Bridal Do's

Δαντέλα, έξωμες σιλουέτες, φούστες σε γραμμή Α, παγιέτες και χάντρες, εξατομικεύσεις κάθε είδους με μονογράμματα, κεντήματα κτλ, διαφορετικό φόρεμα για τη δεξίωση και φορέματα με διαχρονικό στυλ, που θα δείχνει σύγχρονο για πάντα!

Celebrity Bridal Dont's

Πολύ αποκαλυπτικές σιλουέτες, μεγάλος όγκος στη φούστα, άβολα φορέματα κάθε είδους!