Meghan Markle: Η λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε στο τελευταίο της look

21.09.2018
Meghan Markle: Η λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε στο τελευταίο της look
Η Meghan Markle εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά με την κομψή της εμφάνιση στην παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής Together.

Η δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα ευκολοφόρετο look με πλισέ μίντι φούστα, που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα (όσο κι αν υπάρχει ένα νέο ρούχο που την ανταγωνίζεται), ένα αμάνικο rib knit μπλουζάκι και μπλε παλτό.

Αυτό όμως που κανείς δεν πρόσεξε στην συγκεκριμένη και που, τελικά, έκανε τη διαφορά, είναι πως η Meghan δεν φόρεσε κοσμήματα! Σε όλες τις φωτογραφίες που είδαμε από την παρουσίαση του βιβλίου της δεν καταφέραμε να δούμε ένα σκουλαρίκι, ένα βραχιόλι ή έστω ένα κολιέ.

Το μόνο κόσμημα που είχε επάνω της ήταν, φυσικά, η βέρα και το μονόπετρο της. Όπως σου έχουμε ήδη πει και όπως φαντάζεσαι, η Markle έχει πλέον στη διάθεσή της μια εντυπωσιακή συλλογή κοσμημάτων. Τι είναι εκείνο που την έσπρωξε σε μία τόσο μίνιμαλ εμφάνιση αυτή τη φορά;

Δεν μπορούμε παρά να υποθέσουμε πως η ιδιαίτερα χαμηλών τόνων εμφάνιση της Meghan έχει να κάνει με τον λόγο της εκδήλωσης. Η κομψή δούκισσα παρουσίασε το βιβλίο συνταγών στου οποίου την παραγωγή βοήθησε και έγραψε τον πρόλογο. Το βιβλίο με τίτλο Together, περιλαμβάνει 50 συνταγές απ΄όλο τον κόσμο, γραμμένες από γυναίκες που επλήγησαν πέρσι στην πυρκαγιά των εργατικών κατοικιών Grenfell στο Λονδίνο.

Σεβόμενη την ιδιαίτερη περίσταση, η Meghan απέφυγε οτιδήποτε κραυγαλέο στην εμφάνισή της ενώ δεν δίστασε να απολαύσει, μαζί με τη μητέρα της, την ιδιαίτερη μαγειρική των γυναικών του Together.