Βαρέθηκες το t shirt σου; Ώρα για το λευκό αμάνικο φανελάκι που θα είναι το απόλυτο trend του 2020

23.01.2020
Βαρέθηκες το t shirt σου; Ώρα για το λευκό αμάνικο φανελάκι που θα είναι το απόλυτο trend του 2020
Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούμε το κλασικό λευκό φανελάκι ως βασικό κομμάτι της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας ωστόσο τώρα υπάρχει ένα άλλο βασικό τρεντ, το οποίο έρχεται να φορεθεί πολύ μέσα στο 2020. Ποιο είναι αυτό; Το λευκό αμάνικο φανελάκι, το οποίο επιστρέφει σιγά σιγά στη μόδα και θα μπορούσε να είναι το πιο προσιτό κομμάτι που ψάχνεις για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.

Παρόλο που δεν θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι το λευκό φανελάκι έφυγε ποτέ από τη μόδα, σίγουρα τα τελευταία χρόνια περιορίστηκε στα πιο χαλαρά κυριάκατικα ντυσίματα, αντί να φοριέται, για παράδειγμα, τις Παρασκευές στις εξόδους μας. Ωστόσο, όλα αυτά πιθανόν να αλλάξουν.

Στις πασαρέλες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι, 2020, πολλοί σχεδιαστές επανέφεραν το λευκό αμάνικο φανελάκι στις συλλογές τους, φορεμένο κάτω από τα δερμάτινα του David Koma, συνδυασμένο με τα σπορ σορτς του Hermes αλλά και σε πιο βραδυνές εμφανίσεις όπως των Dries van Noten και Saint Laurent.

Και αν θέλεις και celebrities για να πειστείς, η αναβιώση του λευκού αμάνικου έρχεται από τα supermodels Bella Hadid, Rosie Huntington-Whiteley [φωτό κάτω] και Kendall Jenner [φωτό στην αρή του θέματος] που έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι έχουν στυλ αλλά και οι influencers του Instagram έχουν ήδη υιοθετήσει αυτή την τάση.

Μήπως όμως αναρωτιέσαι πώς θα το φορέσεις; Καλό είναι να επενδύσεις σε ένα ύφασμα που θα διατηρήσει το σχήμα του και φρόντισε να το κρατάς όσο το δυνατόν πιο καθαρό και λευκό. Μπορείς να θυμηθείς το ρετρό street style look της Jennifer Aniston από τα ‘00s για να το φορέσεις σε μια βραδυνή έξοδο, βάλε πάνω του ένα αξεσουάρ όπως το λουλούδι της Carrie Bradshaw, χρησιμοποίησέ το για ένα look γραφείου ή συνδύασέ το με τζιν ή δέρμα.

Το λευκό αμάνικο - ένα εποχιακό και εξαιρετικά πολυχρηστικό κομμάτι- είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη φετινή γκαρνταρόμπα σου, ειδικά αν έχεις κουραστεί από τα τα t shirt που ήδη έχεις.