Όσα πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις μαγιό

19.05.2021
Όσα πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις μαγιό
Τα tips για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και για πολλούς οι εκδρομές, οι βουτιές και η ηλιοθεραπεία στις παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως κάθε χρόνο, το μαγιό θα γίνει βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας και γι'αυτό, αν σκοπεύεις να κάνεις μια αγορά, είναι καλό να λάβεις μερικούς σημαντικούς παράγοντες υπόψη σου.

10 προτάσεις για στυλάτα ανοιξιάτικα σύνολα για την επόμενη έξοδο σου

Παρακάτω θα βρεις τα συχνά λάθη που κάνουμε όταν επιλέγουμε μαγιό, ώστε να τα αποφύγεις:

Λάβε υπόψη σου τον τύπο διακοπών που θα κάνεις
Αν σκοπεύεις να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές χαλαρώνοντας σε μία ξαπλώστρα, όποιο είδος μαγιό και να επιλέξεις είναι κατάλληλο. Αν όμως είσαι fan των θαλάσσιων σπορ, σου αρέσει να παίζεις ρακέτες ή beach volley ή σκοπεύεις να κάνεις camping στην άγρια φύση, τότε θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή του μαγιό - να προτιμήσεις δηλαδή ένα μαγιό που θα καλύπτει σωστά το σώμα σου, θα προσφέρει υποστήριξη και ελευθερία κινήσεων.

Θα γίνεις νονά φέτος το καλοκαίρι; Αυτά είναι τα καλύτερα στυλιστικά tips

Ακολούθησε τις ανάγκες του σώματος σου
Για να νιώθεις όσο πιο άνετα γίνεται στην παραλία, είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα μαγιό που ταιριάζει στο σωματότυπο σου. Εάν έχεις καμπύλες προτιμήστε ένα μαγιό που κολακεύει τις καμπύλες σου και εάν έχεις πλούσιο στήθος είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα μαγιό που σου προσφέρει την απαραίτητη στήριξη.

Λάθος νούμερο
Για να έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα, θα πρέπει να προσέξεις το νούμερο του μαγιό που θα επιλέξεις. Απόφυγε να κάνεις μια τυφλή επιλογή χωρίς να κάνεις πρώτα μια δοκιμή.