Romeo Beckham: Ο κούκλος γιος της Victoria και του David ποζάρει για τον οίκο Saint Laurent

14.06.2021
Romeo Beckham: Ο κούκλος γιος της Victoria και του David ποζάρει για τον οίκο Saint Laurent
Ήταν μόνο θέμα χρόνου! Ο Romeo Beckham, ο δεύτερος γιος της Victoria και του David, μόλις έκλεισε την πρώτη του μεγάλη καμπάνια μόδας ως ενήλικας, πλέον.

H συνεργασία που αποκαλύφθηκε από το Instagram του διάσημου οίκου Saint Laurent, κάνει τον 18χρονο Romeo, τον νέο σταρ της χειμερινής καμπάνιας του οίκου. Παρόλο που μπροστά από το πρόσωπό του πέφτουν τα ξανθά μαλλιά του, διακρίνονται τα όμορφα χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει από τους διάσημους γονείς του. Στις φωτογραφικές λήψεις ο Romeo ποζάρει στον φακό του οικογενειακού φίλου τους David Sims με ένα κοντό σορτς, ένα πουλόβερ καρό σκακιέρα, ένα biker bomber και μία πουά γραβάτα από τη συλλογή FW21 του Anthony Vaccarello για τον διάσημο οίκο μόδας.

«Τόσο όμορφο, τόσο περήφανος», σχολίασε ο μπαμπάς του για τις ασπρόμαυρες λήψεις, ενώ η Victoria, μεσα στην τρελή χαρά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο grid της, γράφοντας «Ουάου» και «Ω Ουάου !!!» Η popstar και designer ανέβασε επίσης στο Insta αυτήν την εβδομάδα, ένα ποστ με αφορμή τον μήνα Pride, με φωτογραφίες από όλα τα μέλη της οικογένειάς της να φορούν ένα μπλουζάκι που έγραφε «proud and wanna be your lover» (περήφανος και θέλω να είμαι ο εραστής σου)» με emoticon ουράνιου τόξου.

Ο ηθοποιός Lakeith Stanfield κάνει επίσης μια εμφάνιση στη χειμερινή καμπάνια του Saint Laurent, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το custom Saint Laurent jumpsuit - εμπνευσμένο από το εμβληματικό σακάκι Le Smoking του Yves Saint Laurent - το οποίο φορούσε στα Όσκαρ τον περασμένο Απρίλιο.

Ενώ η διαφήμιση σηματοδοτεί το ντεμπούτο σε καμπάνιες μόδας του Lakeith, δεν είναι η πρώτη φορά για τoν Romeo Beckham, ο οποίος, υπό την καθοδήγηση του Christopher Bailey, πόζαρε για τον οίκο Burberry όταν ήταν μόλις 12 ετών και τον περασμένο Φεβρουάριο, έκανε το πρώτο του εξώφυλλο για το περιοδικό L'Uomo Vogue.

Παρόλο που ο Romeo επιδιώκει μια καριέρα στο ποδόσφαιρο, υπογράφοντας με την αμερικανική ομάδα Fortlauderdale FC, η δυναστεία Beckham περιμένει. Και απ’ ότι φαίνεται από την ενθουσιώδη αποδοχή της καμπάνας, ο Romeo δεν θα είναι μάλλον στο γήπεδο για πολύ.