Αυτή είναι η μοναδική Ελληνίδα που θα περπατήσει στο show του Dior στο Καλλιμάρμαρο

17.06.2021
Αυτή είναι η μοναδική Ελληνίδα που θα περπατήσει στο show του Dior στο Καλλιμάρμαρο
Το μοντέλο έχει ήδη μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας

Το πολυαναμενόμενο show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Πέμπτης για τη συλλογή Cruise 2022 είναι γεγονός. 70 χρόνια μετά την παρουσίαση συλλογής του οίκου στον χώρο της Ακρόπολης, γίνεται η μεγάλη επιστροφή με καλλιτεχνική διευθύντρια τη Maria Grazia Chiuri. Το show θα είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821, με τίτλο "Dior Celebrates Greece", και θα δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες δημιουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους.

George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα
βάσει των γενεθλίων τους;

Ανάμεσα στα 85 μοντέλα που θα λάβουν μέρος περιλαμβάνεται και η Ροζάνα Γεωργίου, η οποία είναι η μόνη Ελληνίδα που θα συμμετέχει.Το μοντέλο έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και διασημότερους φωτογράφους, όπως τους Prada, Louis Vuitton, Givenchy, Dior, Jil Sander, Calvin Klein και Marc Jacobs. Όλα ξεκίνησαν όταν την ανακάλυψε ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, και έκτοτε έχει περπατήσει αρκετά χιλιόμετρα στις παραρέλες.

Gucci: Έτσι σκοπεύει να βάλει τέλος στα "προϊόντα – μαϊμού"

Το μοντέλο πήρε επίσης μέρος και στο βίντεο του οίκου με τίτλο "Le Chateau du Tarot" για τη συλλογή Haute Couture Spring 2021, στο οποίο ενσάρκωνε τη Δικαιοσύνη, φορώντας ένα φόρεμα και κρατώντας μία ζυγαριά και ένα σπαθί.

Δες το βίντεο της συλλογής: