Dior: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο σόου του διεθνούς Οίκου στο Καλλιμάρμαρο - Οι πρώτες εικόνες

17.06.2021
Dior: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο σόου του διεθνούς Οίκου στο Καλλιμάρμαρο - Οι πρώτες εικόνες
Σήμερα, 17/6/2021 η καρδιά της παγκόσμιας μόδας χτυπά στην Αθήνα.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει το υπερθέαμα που ετοιμάζει ο Οίκος Dior για να παρουσιάσει τη νέα κολλεξιόν Cruise Collection 2022. Στις 9.30 μ.μ. ώρα Ελλάδας τα φώτα της παγκόσμιας μόδας θα είναι στραμμένα στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα στο Καλλιμάρμαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί μια πολύ διαφορετική επίδειξη μόδας.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του διάσημου Οίκου Μόδας. Maria Grazia Chiuri, επέλεξε τη χώρα μας για να παρουσιάσει τη συλλογή αυτή καθώς είναι όλη εμπνευσμένη από την Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς, και συγκεκριμένα από την ελληνική παραδοσιακή χειροτεχνία και τις αρχαιοελληνικές αισθητικές αξίες του φωτός (Phos) και της ομορφιάς (Kallos). Για τον λόγο αυτό, οι βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης επισκέφτηκαν την Κνωσό, τη Σαντορίνη και τους Δελφούς προκειμένουν να συγκεντρωθεί υλικό για το ντοκιμαντέρ που θα συνοδεύει την παρουσίαση της συλλογής.

Ιδού στιγμιότυπα από αυτές τις επισκέψεις.

Αυτή είναι η μοναδική Ελληνίδα που θα περπατήσει στο show του Dior στο Καλλιμάρμαρο

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν 400 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων τα πιο διάσημα ονόματα της παγκόσμιας μόδας. Από αυτούς μόνο 70 είναι Έλληνες. Ήδη έχουν δηλώσει το "παρών" μέσω social media αρκετοί. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Ευγενία Νιάρχου και την Bianca Bandolini.

Ένας ύμνος στην Ελλάδα σήμερα, από το κέντρο της Αθήνας.