H Olivia Munn στην καμπάνια της Kim Kardashian δείχνοντας την ουλή της μαστεκτομής

25.10.2024
H Olivia Munn στην καμπάνια της Kim Kardashian δείχνοντας την ουλή της μαστεκτομής
Instagram Kim Kardashian
Τον περασμένο Μάρτιο έκανε μαστεκτομή και ένα μήνα αργότερα υστερεκτομή στα 44 της χρόνια

Η Olivia Munn είναι μαχήτρια και πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της στις αρχές αυτού του χρόνου που διανύουμε.

Η διάσημη παρουσιάστρια κια ηθοποιός απαντώντας σε ένα απλό ερωτηματολόγιο που έχει σχεδιαστεί για να υπολογίζει τον κίνδυνο που έχει μια γυναίκα να νοσήσει από τον Καρκίνο του Μαστού έβγαλε ένα αποτέλεσμα που την έκανε να ψαχτεί με εξειδικευμένες εξετάσεις και έτσι να ανακαλύψει πως πάσχει από καρκίνο Luminal B έναν ταχέως εξελισσόμενο, επιθετικό καρκίνο και στους δύο μαστούς της κάνοντας πολύ έγκαιρα και γρήγορα τη διάγνωση και προχωρώντας άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη θεραπεία της.

Πρώτο βήμα η μαστεκτομή. Το δημοσιοποίησε η ίδια με ένα ποστ για να δώσει δύναμη σε κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα.

Περίπου ενάμιση μήνα αργότερα ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της προχώρησε και σε ολική υστερεκτομή και μάλιστα μίλησε για την απόφασή της αυτή τον Μάιο στη Vogue:

«Έχω υποβληθεί και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες. Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου.Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό λέγοντάς μου ότι "ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό, μην ανησυχείς". Αλλά εγώ συνέχισα να το έχω στο μυαλό μου: "θα το θυμάμαι αυτό, θα μου λείψουν όλα αυτά". Είναι η παιδική του ηλικία αλλά είναι και η μητρότητά μου και δεν θέλω να χάσω όλα αυτα τα πράγματα αν δεν πρέπει»

OLIVIA_MUNN_SKIMS_4_927a4.jpg

Και πλέον συμμετέχει στην ειδική καμπάνια των εσωρούχων της Kim Kardashian SKIMS που το 10% των πωλήσεων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείχνοντας ανοιχτά τις ουλές της επέμβασης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που παλεύουν.

OLIVIA_MUNN_SKIMS_2_35b67.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 20:12