A/K'15: Crop μαγιό

20.06.2015
Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον τρεντ που κυριάρχησε στις πασρέλες είναι το επάνω μέρος του μαγιό σε στιλ crop τοπ με το δέσιμο να είναι ψηλά στο λαιμό. Ναι μπορεί να μην είναι ιδανικό για το τέλειο μαύρισμα αν όμως θέλεις κάτι διαφορετικό φέτος ή απλά θέλεις να εντυπωσιάσεις με το στιλ παραλίας σου δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Αν θέλεις να εμπνευστείς τότε δεν έχεις παρά να δεις τα σχέδια με prints της κολεξιόν Salinas ή τα crop top μπικίνι της κολεξιόν Frankies αλλά και τα sporty δείγματα του Wildfox.

Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον τρεντ που κυριάρχησε στις πασρέλες είναι το επάνω μέρος του μαγιό σε στιλ crop τοπ με το δέσιμο να είναι ψηλά στο λαιμό. Ναι μπορεί να μην είναι ιδανικό για το τέλειο μαύρισμα αν όμως θέλεις κάτι διαφορετικό φέτος ή απλά θέλεις να εντυπωσιάσεις με το στιλ παραλίας σου δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.

Αν θέλεις να εμπνευστείς τότε δεν έχεις παρά να δεις τα σχέδια με prints της κολεξιόν Salinas ή τα crop top μπικίνι της κολεξιόν Frankies αλλά και τα sporty δείγματα του Wildfox.