A/K'15: Σαν φράουλα

24.06.2015
Οι ροζ τόνοι είναι διαχρονικά in κάθε χρόνο αυτή την εποχή, αλλά ειδικά φέτος θα σε κερδίσουν κυρίως οι δροσερές και καλοκαιρινές αποχρώσεις της φράουλας. Oι ροζ αποχρώσεις από τις πιo απαλές παστέλ μέχρι τις πιο έντονες ροζ-φούξια αποχρώσεις μπορούν να αναδείξουν τέλεια την πιο girlie πλευρά σου αφού σου χαρίζουν ονειρεμένη θηλυκότητα. Το ροζ της φράουλας είναι μια από τις πιο κολακευτικές, γλυκιές και ρομαντικές αποχρώσεις της σεζόν που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις το καλοκαίρι. Για να εμπνευστείς αρκεί να πάρεις ιδέες από του οίκους Bibhu Mohapatra, BCBG Max Azria, Ella Moss, Jenny Packham και Rebecca Minkoff που αποθέωσαν το τρεντ παρουσιάζοντας μας πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς και σχέδια.

Οι ροζ τόνοι είναι διαχρονικά in κάθε χρόνο αυτή την εποχή, αλλά ειδικά φέτος θα σε κερδίσουν κυρίως οι δροσερές και καλοκαιρινές αποχρώσεις της φράουλας. Oι ροζ αποχρώσεις από τις πιo απαλές παστέλ μέχρι τις πιο έντονες ροζ-φούξια αποχρώσεις μπορούν να αναδείξουν τέλεια την πιο girlie πλευρά σου αφού σου χαρίζουν ονειρεμένη θηλυκότητα.

Το ροζ της φράουλας είναι μια από τις πιο κολακευτικές, γλυκιές και ρομαντικές αποχρώσεις της σεζόν που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις το καλοκαίρι. Για να εμπνευστείς αρκεί να πάρεις ιδέες από του οίκους Bibhu Mohapatra, BCBG Max Azria, Ella Moss, Jenny Packham και Rebecca Minkoff που αποθέωσαν το τρεντ παρουσιάζοντας μας πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς και σχέδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ