Το νέο trend που θέλει να φοράς βραδινό ρούχο με παντόφλες

Το νέο trend που θέλει να φοράς βραδινό ρούχο με παντόφλες
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η πιο άνετη και stylish τάση που ήρθε για να μείνει!

Μπορεί να σχολίασες λίγο κοροϊδευτικά την εμφάνιση της Brooke Shields στα Tony Awards Pro, για την επιλογή των Crocs αντί για πέδιλο, αλλά να ξέρεις η ίδια ένιωθε πιο άνετη από ποτέ. Νομίζω γνωρίζεις ότι το να φοράς τακούνι δεν είναι και ότι πιο άνετο και αργά ή γρήγορα σε μια έξοδο θα θέλεις να τα βγάλεις και να φορέσεις τα αθλητικά που έχεις πάρει μαζί ως extra στη τσάντα σου ή την παντόφλα (δεν είσαι μόνη, όλες το έχουμε κάνει).

Εδώ έρχονται τα Crocs στο προσκήνιο να σου «πουν» ότι μπορείς να συνδυάσεις άνεση και στυλ σε ένα και αυτό ακριβώς έκανε και η Brooke Shields . Τα crocs είναι η νέα τάση της μόδας και μια απλή βόλτα να κάνεις στη πόλη αρκεί για να το επιβεβαιώσεις. Θα τα δεις παντού.

Η τάση που ανεβαίνει όλο και περισσότερο

Θα είμαι ειλικρινείς. Μέχρι πριν λίγο καιρό ορκιζόμουν ότι δε θα φορέσω ποτέ στη ζωή μου αυτού του είδους παντόφλα ούτε εντός, ούτε εκτός σπιτιού γιατί δεν τα θεωρούσα καθόλου ωραία, αλλά εδώ και λίγες μέρες σαν κάπως η γνώμη μου ν ’αλλάζει. Όλοι λένε το πόσο άνετα είναι και ότι συνδυάζονται έτσι απλά με τα πάντα (τρανταχτό παράδειγμα Brooke Shields που τα συνδύασε με τουαλέτα), που με έχουν κάνει να θέλω να τα δοκιμάσω.

{https://www.instagram.com/p/C8VQIcxvbA5/?img_index=1}

Όταν είδα και την Brooke Shields να ταιριάζει τα φωτεινά κίτρινα Crocs της με την Monique Lhullier τουαλέτα της στα Tony Awards 2024 την Κυριακή το βράδυ, είχα πολλές, πολλές σκέψεις και κατέληξα στο ότι ήρθε η ώρα να τα αγοράσω.

{https://www.tiktok.com/@marta.makeupp/video/7244812150982626586?q=crocs%20outfit&t=1718711602029}

Έχω καταλήξει στα λευκά, δίπατα Crocs και είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα τα διακοσμήσω και με ωραίες κονκάρδες που επίσης είναι τάση και κάνουν λίγο πιο funky και stylish την κατάσταση. Εγώ που δεν είμαι και τόσο fan των Crocs βρίσκω μια παρηγοριά στο ότι θα τα στολίσω και θα μπορώ έτσι να τα κάνω λιγάκι πιο ενδιαφέρον. Εσύ είσαι fan της τάσης; Αν ναι στείλε μας τα αγαπημένα σου στον λογαριασμό μας στο Instagram: @womenonlygr. Σε περιμένουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 01:40