Ελιζαμπέτα Κανάλις: "Θέλω να παντρευτώ"!

09.06.2011
Μπορεί ο δεσμός του Τζορτζ Κλούνεϊ με την ιταλίδα καλλονή Ελιζαμπέτα Κανάλις να μετρά δύο και πλέον χρόνια, όμως ούτε μονόπετρο έχουμε δει, ούτε και διάθεση για γάμους και πανηγύρια.

Μπορεί ο δεσμός του Τζορτζ Κλούνεϊ με την ιταλίδα καλλονή Ελιζαμπέτα Κανάλις να μετρά δύο και πλέον χρόνια, όμως ούτε μονόπετρο έχουμε δει, ούτε και διάθεση για γάμους και πανηγύρια.

Το ζευγάρι που διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο δεν έχει αποκαλύψει κάποιο γαμήλιο πλάνο αλλά η 32χρονη Ελιζαμπέτα αποκάλυψε τις προθέσεις της να παντρευτεί στο γνωστό ιταλικό περιοδικό "Chi":

"Είναι πολύ χαρούμενη αυτή τη στιγμή και αυτό έχει να κάνει με τον άντρα μου και το ειδύλλιο μας που συνεχίζεται. Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν βαριέται ποτέ. Πιστεύω βαθιά στο γάμο και στο μέλλον θέλω να παντρευτώ. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενη όπως είμαι και δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσω με κανένα τρόπο πόσο χαρούμενη είμαι”.

Η ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια αποκάλυψε ταυτόχρονα, πως δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμη να ξεκινήσει μια οικογένεια φέρνοντας στον κόσμο ένα μωρό. Αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένη στο Τζορτζ και στην καριέρα της που ανθίζει. Πάρα ταύτα, η απόκτηση ενός μωρού, πάντα αποτελεί προτεραιότητα για την Ιταλίδα σεξοβόμβα που τονίζει:

"Το μητρικό μου ένστικτο δεν έχει χτυπήσει ακόμα. Η μητέρα μου λέει πως όταν συμβεί αυτό θα το καταλάβω, θα είναι σαν φωτεινή πινακίδα".

Φυσικά, λίγο καιρό πριν είχε αποκαλύψει πως τα μητρικά της ένστικτα τα καλύπτουν τα σκυλιά της.

Όπως μεταδίδει το Cover Media, η Κανάλις γνωρίζει καλά πως η σχέση της με τον 50άρη γόη του Χόλιγουντ δεν περνά απαρατήρητη αλλά προσπαθεί πολύ να κλείνει τα αυτιά της στις κακές κριτικές:

"Όποτε βλέπω τη φωτογραφία μου σε κάποιο περιοδικό, ξέρω τι θα αναφέρει το δημοσίευμα από κάτω. Όλοι λένε πως περνάω το χρόνο μου οργανώνοντας πάρτυ και πως το αγόρι μου δεν θέλει να με παντρευτεί και δεν θέλει να είναι μαζί μου πια. Ο Τζορτζ έχει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή από το 1999 οπότε ότι βλέπετε να γράφεται είναι δηλώσεις του περί γάμου πριν από πολλά χρόνια, που απλά ρετουσάρονται"!

Κατερίνα Πατούλια