Χορευτής το νέο αμόρε της Τζένιφερ Λόπεζ

14.11.2011
Τελικά ο άγνωστος αγαπημένος της 42χρονης λατίνας ντίβας απέκτησε… ονοματεπώνυμο.


Τελικά ο άγνωστος αγαπημένος της 42χρονης λατίνας ντίβας απέκτησε… ονοματεπώνυμο.

Έτσι, όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο νεαρός που φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει γίνει "σκιά" της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι χορευτής και λέγεται Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart)

Η νέα σχέση της JLo έρχεται τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον επί επταετία σύζυγό της, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και λίγες εβδομάδες αφού οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν τη σταρ με τον φημολογούμενο ως πιο πρόσφατο σύντροφό της, Μπράντλεϊ Κουπερ (Bradley Cooper).

Πηγές του περιοδικού "Us Weekly" αναφέρουν ότι ο Κάσπερ είναι χορευτής του Club Boulevard στο Λος Άντζελες και θεωρείται αρκετά δημοφιλής ανάμεσα στις γυναίκες που συχνάζουν εκεί. "Ιδιαίτερα όταν χορεύει χωρίς το πουκάμισό του", υπογραμμίζεται με νόημα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας της Λόπεζ, όπου συμμετείχε και ο Σμαρτ, ο οποίος εμφανίστηκε και στις χορευτικές ταινίες "Step Up 3D" και "Honey 2", ενώ χόρεψε και μαζί με την Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) στην εμφάνισή της στα Grammy του 2010.

Ωστόσο, και παρόλο που η Τζένιφερ δεν έχει επιβεβαιώσει –φυσικά- τη σχέση, κοντινοί της κύκλοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Η Λόπεζ παντρεύτηκε τον Οτζάνι Νοά (Ojani Noa) το 1997 και ο γάμος της δεν κράτησε ούτε έναν χρόνο. Μετά, έγινε ζευγάρι με τον P. Diddy σε μια σχέση που έληξε το 2000 και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ (Cris Judd), τον οποίο γνώρισε γυρίζοντας το κλιπ για το τραγούδι "Love Don’t Cost a Thing" (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί).

Ο γάμος αυτός κράτησε από τον Σεπτέμβριο του 2001 μέχρι τον Ιούνιο του 2002 και η επόμενη μέρα τη βρήκε στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) με τον αρραβώνα τους να λήγει άδοξα λίγο πριν τον γάμο.

Το τελευταίο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της Λόπεζ γράφτηκε με τον Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) και τον γάμο τους το 2004. Το 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους Εμ και Μαξ και πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι χώρισε…

Το επόμενο κεφάλαιο, ακόμη γράφεται…

Ζωή Κίττα