Στο «σφυρί» η βίλα Σεφερλή για χρέη

15.12.2011
Στο σφυρί βγήκε την Τετάρτη η βίλα του Μάρκου Σεφερλή για χρέη. Σύμφωνα με Made In STAR, ο ηθοποιός βαρύνεται με ανεξόφλητα χρέη ενός παλαιού δανείου που είχε πάρει πριν χρόνια με την πρώην σύζυγό

Στο σφυρί βγήκε την Τετάρτη η βίλα του Μάρκου Σεφερλή για χρέη. Σύμφωνα με Made In STAR, ο ηθοποιός βαρύνεται με ανεξόφλητα χρέη ενός παλαιού δανείου που είχε πάρει πριν χρόνια με την πρώην σύζυγό του Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 700.000 ευρώ, ενώ το οίκημα βαρύνεται με προσημείωση που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Η βίλα στα νότια προάστια ανήκει εξ αδιαιρέτου στον Σεφερλή και την πρώην σύζυγό του, είναι 472 τ.μ, διαθέτει τρεις ορόφους, έναν τεράστιο κήπο με πισίνα και είναι χτισμένη σε οικόπεδο έκτασης 944 τ.μ.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βίλα βγαίνει σε πλειστηριασμό, αφού το 2008 είχε συμβεί ξανά. Αυτή, λοιπόν, είναι η δεύτερη φορά με τον ηθοποιό να αντιμετωπίζει την περιπέτεια του με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει. Εξάλλου, στο πλευρό του έχει τη νυν σύζυγό του, Έλενα Τζαβαλιά.