Φλερτάρει με το Χόλιγουντ

09.06.2010
Μετά τον Τζουντ Λο ο Ράσελ Κρόου. Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και... απειλούν να την πάρουν στο Χόλιγουντ!

Μετά τον Τζουντ Λο ο Ράσελ Κρόου. Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και... απειλούν να την πάρουν στο Χόλιγουντ!

Το είπε ο Νικ Γιαννόπουλος ότι μετά το «Τhe Kings οf Mykonos» ο καλός του φίλος Ράσελ Κρόου περιμένει να γνωρίσει την Ελληνίδα θεά!

Στα πόδια της... σφάζονται παλικάρια. Και όχι μόνο δικά μας, αλλά και διεθνούς βεληνεκούς. Μετά τον Ελληνοαυστραλό Νικ Γιαννόπουλο, που πρωταγωνιστεί μαζί της στο «The Kings of Mykonos» και δήλωσε μαγεμένος από τη Ζέτα, αλλά και τον διεθνούς φήμης Τζουντ Λο, που την είδε στο Λονδίνο και τα έχασε με την ομορφιά και την απλότητά της, έρχεται τώρα ο «Μονομάχος» να προστεθεί στους θαυμαστές της. Ο Ράσελ Κρόου είναι καλός φίλος του Νικ Γιαννόπουλου, ο οποίος θα γίνει η «γέφυρα» για να γνωρίσει ο Χολιγουντιανός σταρ τη λαμπερή παρουσιάστρια και ηθοποιό. Όπως λένε άτομα που βρέθηκαν στα παρασκήνια του «Dancing With the Stars» την περασμένη Κυριακή, όπου παραβρέθηκε ο Νικ Γιαννόπουλος μαζί με άλλους πρωταγωνιστές του «The Kings of Mykonos», η Ζέτα με τη συμμετοχή της σ’ αυτή την ταινία έκανε άνοιγμα στις διεθνείς παραγωγές.

Κάποιοι άκουσαν τον Νικ να της λέει στο τέλος του σόου: «Ήσουν εκπληκτική. Αν πας στο Χόλιγουντ, θα σκίσεις». Έτσι, λοιπόν, έχει αποφασίσει να γνωρίσει τη Ζέτα στον Ράσελ Κρόου, ο οποίος την είδε στο «The Kings of Mykonos» και ενθουσιάστηκε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη στην Αυστραλία είναι η δεύτερη ταινία σε εισπράξεις μετά το «Robin Hood» του Κρόου. Όσο για τη Ζέτα, μπορεί να μην ανοίγει ακόμα τα χαρτιά της, αλλά σίγουρα μια δεύτερη ταινία με μεγάλα ονόματα της ξένης κινηματογραφικής αγοράς θα αποτελέσει σπουδαίο βήμα στην καριέρα της. Ειδικά αυτή η χρονική στιγμή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Ράσελ Κρόου ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για να ενσαρκώσει μεγάλη ελληνική προσωπικότητα.