Νέο, διπλό, τόπλες "χτύπημα" για την Κοντσίτα (φωτο)

25.06.2015
Η διάσημη, αμφιλεγόμενη τραγουδίστρια από την Αυστρία δεν σταματά να προκαλεί, οδεύοντας, ωστόσο σε ένα κάπως διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που την είχαμε συνηθίσει.

Η Κοντσίτα Βουρστ (Conchita Wurst) γεννήθηκε Τόμας Νιούριτ (Thomas Newrit) και έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο από τη στιγμή που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision πέρσι ως "η τραγουδίστρια με το μούσι".

Τονίζοντας πάντα ότι δεν έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, αλλά απλά προτιμά τα γυναικεία ρούχα, η Κοντσίτα άρχισε τον τελευταίο καιρό να φανερώνει τα μυστικά του σώματός της.

Μπορεί στις επίσημες εμφανίσεις της να "προσθέτει"... μπούστο, όμως στην πραγματικότητα δεν έχει κάνει προσθετική.

Και η τελευταία φωτογράφηση στο εξωφυλλο του περιοδικού "Rolling Stone" το αποδεικνύει περίτρανα.

Κοιτάζοντας κατάματα τον φακό, η Κοντσίτα ποζάρει τόπλες με τις θηλές καλυμμένες με μαύρη ταινία, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες του εντιτόριαλ ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η μέση δαχτυλίδι...

Και αυτό δεν ήταν το μόνο τόπλες "χτύπημα" από την Κοντσίτα καθώς τη φιλοξένησε με μια ακρως καλλιτεχνική φωτογράφηση και το περιοδικό "Interview"

Η Κοντσίτα είναι ένα από τα τέσσερα εξώφυλλα του περιοδικού "Interview" όπου εκτός της πόζας, δίνει και συνέντευξη στον Ζαν Πολ Γκοτιέ. Πολύ υψηλά οι μετοχές της Κοντσίτα και ακόμη ανεβαίνουν...