Παντρεύτηκε η Άνιστον: Όλες οι λεπτομέρειες του κρυφού γάμου (φωτό)

07.08.2015
Γάμο περιμέναμε και γάμο δε βλέπαμε. Τελικά την έκανε την έκπληξη η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston)

Το χαρμόσυνο γεγονός είναι πως η Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιον Θερού είναι πλέον παντρεμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε μια λιτή και σε κλεστό κύκλο τελετή την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Κι ενώ ο γάμος έγινε κάτω από πλήρη μυστικότητα, λπετομέρειες έχουν αρχίσει να διαρρέουν.

"Έγινε κάτω από πλήρη μυστικότητα, με μερικούς στενούς φίλους, λιτά και σε στενό κύκλο. Υπήρχαν πολλά γέλια αλλά και διάκρυα" δήλωσε πηγή στο Us Weekly.

Όπως μάλιστα σημείωσε όλα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα σε σχέση με τον μεγαλοπρεπή γάμο της Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ 2000 που είχε κοστίσει 1.000.000 δολάρια.

Που έγινε η τελετή - δες φωτογραφίες

Η τελετή έλαβε χώρα στο σπίτι του ζευγαριού ενώ έδωσαν το παρόν αρκετοί διάσημοι φίλοι τους όπως η Έλεν ντε Τζένερις, Έμιλι Μπλαντ, Λίζα Κούντροου και Κόρτνει Κοξ που λέγεται πως έκατσε μέχρι τέλους!

"Έφυγε αμέσως μετά την Έλεν ντε Τζένερις και τον Τζίμι Κίμελ, γύρω στις 3. Μέχρι τις 2 η μουσική έπαιζε στη δια πασών"

Πριν το χορό οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα εκλέκτό δέιπνο με όλα τα καλούδια (δες όλο το μενού εδώ) και φυσικά ένα γερό κομμάτι από την γαμήλια τούρτα έκπληξη!

Οι νεόνυμφοι φωτογραφήθηκαν από τον διάσημο φωτογράφο και στενό τους φίλο Terry Richardson, ενώ τις βέρες τους φέρεται να έχει σχεδιασει η στενή φίλη της Τζένιφερ, Τζένιφερ Μέγιερ.

Το ζευγάρι βέβαια δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το γάμο αλλά φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου άλλα δείχνουν.

Δες το χώρο της δεξίωσης

Ο χώρος της δεξίωσης

Aaaaaaaa quiero ver!!!! #aniston

A photo posted by Olga Bravo (@o_l_g_a40) on