Ευγενία Σαμαρά: Νέος έρωτας για το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα [photos]

25.09.2015
Φήμες θέλουν την ανερχόμενη ηθοποιό και πρώην κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα Ευγενία Σαμαρά να έχει σχεση με γνωστό Κύπριο ηθοποιό που γνώρισε στα backstage δραματικής σειράς που συμπρωταγωνιστούν.

Υπάρχει προϊστορία σε αυτό το στιλ γνωριμίας ... και δεν ήταν πρώτοι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί που το έκαναν μόδα. Κυρία ηθοποιός γνωρίζει κύριο ηθοποιό στα γυρίσματα ταινίας ή σίριαλ και ερωτεύονται σφόδρα.

Στην ημεδαπή έχουμε φωτεινά παραδείγματα που κατέληξαν μάλιστα και σε γάμο: Η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον Φάνη Μουρατίδη, η Άννα Δημητρίεβιτς με τον Θανάση Ευθυμιάδη και λοιπά και λοιπά.

Φήμες θέλουν άλλο ένα ζευγάρι να προκύπτει από τις πολυάριθμες ώρες γυρισμάτων στα πλατό.

Ο λόγος για την ανερχόμενη ηθοποιό και πρώην κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα Ευγενία Σαμαρά και τον γνωστό Κύπριο ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, που σύμφωνα με τα κυπριακά site, ερωτεύτηκαν στη δραματική σειρά του ΣΙΓΜΑ, «Καταιγίδα». Πέρσι την είδαμε με τον Γιάννη Ποιμενίδη και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκδρομή»... Το κορίτσι βρίσκεται για γυρίσματα στο νησί της Αφροδίτης, όπου και θα παραμείνει από ότι καταλαβαίνουμε για αρκετό καιρό!