10 χρόνια πριν: Όταν πίναμε χριστουγεννιάτικο «Καφέ με την Ελένη» [photos]

24.12.2015
Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος μας κρατάει συντροφιά για 21η συνεχόμενη σεζόν από τη μεσημεριανή ζώνη πλέον με τηλεθεατές και χορηγούς στα πόδια της.

Μπορεί το 2015 να τη βρίσκουμε στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha με την εκπομπή «Ελένη», αλλά ακριβώς δέκα χρόνια πριν τη συναντούσαμε πάλι στον Alpha μεν, στην πρωινή ζώνη δε με την εκπομπή «Καφές με την Ελένη».

Μόλις είχε πάρει μεταγραφή από τον ANT1 και κάποιοι τότε είχαν σπεύσει να πουν πως μακριά από το σταθμό που την ανέδειξε, η πορεία της δε θα ήταν το ίδιο λαμπερή.

Με το πέρασμα του χρόνου η Ελένη τους διέψευσε πανηγυρικά όλους, απέδειξε πως έχει δικό της άστρο και πρόκειται αδιαμφισβήτητα για την Νο. 1 Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να θυμηθείς στιγμές από τις χριστουγεννιάτικες εκπομπές εκείνης της χρονιάς με καλεσμένους τον Σαρμπέλ και το Νίκο Κουρκούλη, ο οποίος σημειωτέον ήταν ο μόνος που αψήφησε τότε το εμπάργκο της Heaven και πήγε στην εκπομπή της φίλης του, Ελένης για να την ενισχύσει στο νέο ξεκίνημά της.

Φυσικά, από το πλευρό της, όπως θα δεις, δεν απουσιάζουν ούτε οι συνήθεις ύποπτοι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας και Κατερίνα Ζαρίφη.