Σακελλαρίδης - Τζίμα: «Δεν προκαλούμε. Αφήστε μας να ζήσουμε την ευτυχία μας»

01.03.2016
Δυσαρεστημένους και ενοχλημένους βρήκε τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα η δημοσιοποίηση της είδησης πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real οι ίδιοι φέρονται να είπαν στο φιλικό τους περιβάλλον "Δεν προκαλούμε, δεν δίνουμε αφορμή, δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις, θέλουμε να ζήσουμε ήσυχοι την ευτυχία μας”.

«Όσες είναι μητέρες καταλαβαίνουν. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την φάση της ζωής σου, αποτελεί δικαίωμά σου να αποφασίσεις πότε θα το δημοσιοποιήσεις», ανέφερε η δημοσιογράφος που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η ίδια επιπρόσθέτως διαψεύδει πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου της. «Η σκέψη μας είναι στο παιδί μας. Για τα υπόλοιπα περί γάμου που ακούστηκαν δεν υπάρχει συζήτηση. Αυτό που μας νοιάζει είναι να γεννηθεί το παιδί μας και να είναι καλά. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους», λέει χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία σημειώστε πως το ζευγάρι πριν δύο χρόνια περίπου γνωρίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό Mega» και ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Πάντα φρόντιζαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.