Μελέτη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Ελένη ότι έχει σχέση!

12.04.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρεθηκε τη Δευτέρα (11/4) η Ελεονώρα Μελέτη κι έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ήτο ιδιαιτέρως αποκαλυπτική απέναντι στην πάλαι ποτέ... οχτρό!

Τα πάντα όλα αποκάλυψε η Ελεονώρα, και για πρώτη φορά μετά από πάαααρα πολύ καιρό αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Ω ναι. Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια η Μελέτη είχε γίνει σφίγγα με τα προσωπικά της και δεν ξεραμε πού πατούσε και πού βάδιζε.

Κάθε λίγο και λιγάκι τής χρέωναν και από έναν σύντροφο, αλλά εκείνη όλο κα τα διάψευδε (τα δημοσιεύματα). Αλλά μπορείς να ησυχάσεις - σε περίπτωση που μια ανησυχια την είχες. Η παρουσιάστρια δεν είνα πια... μόνη σαν το λεμόνι!

Είναι σε σχέση, όπως η ίδια αποκάλυψε στη Μενεγάκη.

Με αφορμή μία δήλωση της ότι φοβάται τη δέσμευση, η Ελένη - που είναι γάτα σε κάτι τέτοια - σχολίασε: «Παρακολουθώ τη ζωή σου από μακριά και τώρα έχεις τις πιθανότητες να στρώσεις στην προσωπική σου ζωή, γιατί δεν ξέρουμε τίποτα γι’ αυτή. Κι άμα καταφέρεις να την κρατήσεις κρυφή…».

«Το έχω καταφέρει… Υπάρχει σχέση» απάντησε τότε η Ελεωνόρα.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι νιώθει πολύ ευτυχισμένη, ενώ η σχέση της είναι... long-distance, δηλαδή «εξ’ αποστάσεως». Περισσότερα στοιχεία δεν έδωσε.

Πάντως, το κλίμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήτο τόσο όμορφο και ωραίο, που η Ελενη προσκάλεσε τη Μελέτη στην Άνδρο και συγκεκριμένα στη "μυστική" της παραλία (ναι σε αυτή που οι παπαράτσι έχουν στήσει αντίσκηνο) να κάνουν τα αγαπημένα θαλάσσια σπορ της Ελεονώρας!