O Τζόνι Ντεπ καταστράφηκε οικονομικά -Ιδού πώς και γιατί

01.02.2017
Ο σταρ φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αλλά γι' αυτό δεν πρέπει να κατηγορεί κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του, όπως υποστηρίζει ο πρώην μάνατζέρ του.

Φαίνεται ότι στον Τζόνι Ντεπ αρέσει η μεγάλη ζωή. Έχει στην κατοχή του 14 σπίτια σε διάφορα μέρη του κόσμου, ένα πολυτελές γιοτ, ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ, έχει 12 μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για να στεγάζει τις συλλογές του με έργα τέχνης, έχει στην κατοχή του ένα ολόκληρο νησί στις Μπαχάμες, ενώ μόνο για το κρασί που καταναλώνει ξοδεύει 30 χιλιάδες δολάρια το μήνα!

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ένα από τα σπίτια του ηθοποιού στο Δυτικό Χόλιγουντ, το νησί του στις Μπαχάμες και το γιοτ του.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται με αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του την Τρίτη (31/1/2017) οι πρώην μάνατζέρ του ζητώντας από το δικαστήριο να αποφασίσει ότι ο ίδιος ο σταρ ευθύνεται για τα οικονομικά του προβλήματα καθότι οι ίδιοι τον είχαν προειδοποιήσει εγγράφως πολλές φορές ότι σπαταλάει τα χρήματά του. Αυτό βέβαια το έκαναν επειδή ο 53χρονος ηθοποιός είχε ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον τους νωρίτερα τον Ιανουάριο για κατάχρηση 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ο Ντεπ είχε έναν πολυέξοδο και πολυτελή τρόπο ζωής του οποίου το κόστος ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, και το οποίο τελικά δεν μπόρεσε να το διατηρήσει» υποστηρίζει ο δικηγόρος Μάικλ Κάμπ στην αγωγή του.

Ο πρωταγωνιστής όμως των ταινιών «Πειρατές της Καραϊβικής» κατηγορεί τους πρώην μάνατζέρ του ότι δεν τον συμβούλεψαν σωστά και δεν διαχειρίστηκαν καλά τα χρήματά του, με αποτέλεσμα να χάσει εκατομμύρια δολάρια. Επίσης του κατηγορεί ότι δεν πλήρωσαν εντός της προθεσμίας τους φόρους του προς το κράτος και έτσι πλήρωσε τεράστιο πρόστιμο και ότι δάνεισαν 10 εκατομμύρια δολάρια σε κάποιον χωρίς ο ίδιος να το ξέρει.

Φωτογραφία από την ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής».

Πριν από δύο εβδομάδες εκδόθηκε το διαζύγιό του από τη σύζυγό του Άμπερ Χέρντ για το οποίο αναγκάστηκε να της δώσει 7 εκατομμύρια δολάρια.

Στη φωτογραφία με την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του Βανέσα Παραντί.

Η κατάσταση φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για το σταρ αφού ήδη από τον προηγούμενο χρόνο έχει βάλει πωλητήριο σε πολλές από τις οικίες του.