Δείτε τον Γουίλ Σμιθ να πηδά από τους καταρράκτες της Βικτώρια [photos & vds]

13.03.2017
Ο διάσημος ηθοποιός εκπληρώνει το νεανικό του όνειρο και κάνει bungee jumping από τους μεγαλύτερους καταρράκτες του κόσμου και ουρλιάζει από χαρά και ικανοποίηση.

Οι καταρράκτες της Βικτώρια στη Ζιμπάμπουε πέφτουν από ύψος 108 μέτρων και έχουν πλάτος 1708 μέτρα ενώ θεωρούνται από τους πιο μεγάλους και πιο εντυπωσιακούς παγκοσμίως. Αυτό ήταν που προκάλεσε το ενδιαφέρον του Γουίλ Σμιθ από μικρή ηλικία και αποτελούσε όνειρο ζωής γι' αυτόν να μπορέσει κάποια στιγμή στη ζωή του να κάνει bungee jumping.

Και... τα κατάφερε! Στις πρόσφατες διακοπές του στην Αφρική ο 48χρονος σταρ μπόρεσε να εκπληρώσει το όνειρό του και μάλιστα βιντεοσκόπησε την όλη του προσπάθεια. Στο βίντεο εικονίζεται ο ίδιος πάνω στους καταρράκτες, να φορά τον εξοπλισμό του και να κρατά μια μικρή βιντεοκάμερα στο χέρι του. Ο δάσκαλός του του ζητά να σηκώσει τα χέρια του και να ετοιμαστεί να πηδήξει.

«Αυτό είναι εντελώς τρελό, κάνω bungee jumping στους καταρράκτες της Βικτώρια. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και 20 χρόνια» προσθέτει.

Δες το βίντεο.