Survivor: Γιατί η Βαλαβάνη ψήφισε προς αποχώρηση το «ζευγάρι» της τον Αγγελόπουλο [vds]

21.03.2017
Οι Διάσημοι του Survivor, μετά την ήττα στο αγώνισμα, βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού και εκεί ψήφισαν τρεις παίκτες προς αποχώρηση. Η τελική τριάδα είναι οι Γιάννης Σπαλιάρας, Σόφη Πασχάλη και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ την ασυλία κέρδισαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μεγάλη εντύπωση μάς προκάλεσε η επιλογή της δημοσιογράφου Ευρυδίκης Βαλαβάνη, που φήμες ήθελαν να έχει συνάψει μια πιο τρυφερή σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Τελικά η όμορφη αθλητικογράφος ψήφισε προς αποχώρηση τον... Γιώργο και το δικαιολόγησε ως εξής:

«Θεωρώ ότι εδώ και 1,5 μήνα έχουμε διαμορφώσει απόψεις για τον χαρακτήρα του κάθε συμπαίκτη μέχρι και της αντίπαλης ομάδας, που τα παιδιά δεν τα ζούμε. Έτσι λοιπόν ο λόγος που θα δώσω την ψήφο μου στον παίκτη προς αποχώρηση είναι γιατί δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και για να είμαι πιο συγκεκριμένη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος».

Ο «Ντάνος» έδειξε να θίγεται από την επιχειρηματολογία της, με τους φανατικούς του Survivor να εκφράζουν με τον πιο έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή της να βγάλει στη σέντρα το μεγάλο φαβορί του Survivor. Μήπως πίσω από την επιλογή της Ευρυδίκης υπάρχει στρατηγική; Πάντως, οι χρήστες των social media στηρίζουν τον Αγγελόπουλο «δαγκωτό» και «δείχνουν» τη Σόφη Πασχάλη προς αποχώρηση.