Κέιτ Γουίνσλετ: «Ήμουν θύμα bullying στο σχολείο» [photos]

23.03.2017
Η διάσημη σταρ μιλά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τις κοροϊδίες από τα άλλα παιδιά, και το πείσμα και την επιμονή της προκειμένου να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια της εμφάνισής της για να γίνει ηθοποιός.

Η Κέιτ Γουίνσλετ δεν ήταν πάντα όμορφη, δημοφιλής, πρέσβειρα εταιρειών καλλυντικών και κολλητή φίλη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Δεν τα είχε όλα ρόδινα στη ζωή της και τίποτα δεν της χαρίστηκε. Για όλα πάλεψε σκληρά έχοντας να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον σκληρό ανταγωνισμό του Χόλιγουντ αλλά και τα προσωπικά της φαντάσματα του παρελθόντος.

Μιλώντας χτες σε ένα φιλανθρωπικό event που διοργάνωσε η οργάνωση We Day U.K. ;όπως διαβάζουμε στην Evening Standard η 41 ετών σταρ μίλησε για τα παιδικά της χρόνια προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά κατά του σχολικού εκφοβισμού αλλά και να τα εμπνεύσει για να ακολουθούν τα όνειρά τους. «Ήμουν θύμα εκφοβισμού στο σχολείο. Με κορόιδευαν και με φώναζαν Blubber (λίπος φάλαινας). Με κορόιδευαν γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός. Με κλείδωναν στη ντουλάπα. Γελούσαν εις βάρος μου. Δεν ήμουνα η πιο όμορφη. Κάποια φορά μάλιστα μου είπαν ότι θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένη σαν ηθοποιός αν μου έδιναν να παίζω τους ρόλους των χοντρών κοριτσιών. Οι ατζέντηδες έλεγαν “Δεν είσαι αυτό που ψάχνουμε Κέιτ”. Μου το έλεγαν συχνά». Δείτε φωτογραφίες από τη χτεσινή της εμφάνιση.

Αυτά είναι τα λόγια που περιγράφει η διάσημη ηθοποιός τα σχολικά της χρόνια. «Ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετά καλή. Δεν είχα το τέλειο σώμα. Αλλά δεν κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν παραιτήθηκα από το όνειρό μου. Έμαθα να αγαπώ τα ελαττώματά μου, να μην απολογούμαι γι' αυτό που είμαι. Έσκαψα βαθιά και αποφάσισα ότι δεν θα άκουγα αυτούς που έλεγαν ότι το σώμα μου δεν ταίριαζε. Αυτή είμαι, αυτή πραγματικά είμαι. Είμαι η Κέιτ! Πάλεψα. Αγνόησα τα κακά σχόλια. Έπρεπε να πιστέψω στον εαυτό μου. Πρέπει να είσαι άφθαρτος για να κάνεις αυτό που αγαπάς και να πιστέψεις ότι το αξίζεις. Και κάποιες φορές αυτό είναι το πιο δύσκολο.»