Ανατροπή: Άλλος είναι ο λόγος για τον οποίο φωνάζουν «Ντάνο» τον Αγγελόπουλο

23.03.2017
Όλα τα φώτα επάνω του σήμερα λόγω της αποχώρησης από το Survivor, καθότι ο ίδιος είναι ένας από τους υποψήφιους. Και ενώ οι ώρες μετρούν αντίστροφα για το επεισόδιο που αναμένεται να τινάξει την τελεθέαση στον αέρα, έρχονται στο φως νέα δεδομένα σχετικά με τον παίκτη των Διασήμων.

Όλοι οι παίκτες του Survivor αποκαλούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο «Ντάνο» και η εξήγηση που κυκλοφόρησε αφορά αίτημα του ίδιου.

Λέγεται ότι ο ίδιος ο Γιώργος έχει ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον αποκαλούν με αυτό το όνομα. Ο λόγος; Το όνομα Ντάνος, είναι προερχόμενο από την αραβική λέξη dana=σοφός, διαβασμένος που σημαίνει ότι ο Γιώργος γνωρίζει πάρα πολύ καλά και τις δυνατότητές του και τις γνώσεις του τις οποίες βέβαια και αποδεικνύει με κάθε τρόπο μέσα στο παιχνίδι!

Στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό» όμως, αποκαλύφθηκε ένας άλλος λόγος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεγάλωσε κοντά με έναν θείο του, μιας και οι γονείς του έχουν χωρίσει. Το παρατσούκλι του θείου του είναι «Ντάνος» και για τον λόγο αυτό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να τιμήσει τον θείο του, ζήτησε να φωνάζουν και εκείνον, «Ντάνο».