Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Όλη η αλήθεια για την ερωτική τους ζωή

20.04.2017
Μετά το χωρισμό τους τον περασμένο Σεπτέμβριο διάφορα έχουν ακουστεί για άτομα με τα οποία έχουν σχετιστεί ερωτικά. Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους ακούστηκε ότι ο Μπραντ Πιτ είχε σχέση με την Κέιτ Χάντσον, ενώ πρόσφατα του απέδωσαν δεσμό και με τη βρετανίδα ηθοποιό Σιένα Μίλερ με την οποία τον είδαν σε τρυφερές περιπτύξεις σε ένα εστιατόριο.

Όσον αφορά την Αντζελίνα Τζολί πηγές ανέφεραν ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον παλιό της φίλο, τον ηθοποιό και τραγουδιστή Τζάρεντ Λέτο. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το Ε Entertainment τίποτα από τα παραπάνω δεν ευσταθεί. Συγκεκριμένα η 41 ετών ηθοποιός ηθοποιός δεν έχει βγει με κανέναν μετά το χωρισμό της, ενώ το μόνο που την απασχολεί είναι το καλό των παιδιών της.

Όσον αφορά τον 53χρονο σταρ άλλες πηγές δηλώνουν ότι όλα όσα ακούγονται είναι φήμες. Δεν έχει συνάψει κανέναν ερωτικό δεσμό ούτε βγαίνει με καμιά γυναίκα αλλά περνάει πολύ χρόνο με τους φίλους του. «Όλα βαίνουν καλώς» λένε οι πηγές. «Η οικογένεια σιγά σιγά προσπερνά το διαζύγιο και προσπαθούν να μείνουν όλες οι λεπτομέρειες ιδιωτικές. Αυτός είναι ο μόνος τους στόχος προς το παρόν».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Πιτ πήρε -για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο- τα 6 παιδιά τους στις 2 Απριλίου στο σπίτι του και έμειναν μαζί του για μια ολόκληρη μέρα. Κάτι που δείχνει ότι μάλλον η κατάσταση μεταξύ τους έχει γίνει καλύτερη.