Ντέμι Μουρ & Άστον Κούτσερ: Ο πόλεμος συνεχίζεται δριμύτερος

20.04.2017
Έξαλλη φαίνεται να είναι η διάσημη ηθοποιός με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συζύγου της για την απιστία του όσο ήταν μαζί και οι οποίες από ότι φαίνεται, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το άνοιξε το στοματάκι του και την είπε πάλι τη βλακεία του ο Άστον Κούτσερ. Γιατί πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε τον ευχαριστήριο λόγο που έκανε όταν παρέλαβε το Βραβείο Χαρακτήρα Ρόμπερτ Ντ. Ρέι Πίλαρ και στον οποίο ανακάτεψε και τις κατηγορίες για απιστία που του είχε αποδώσει η πρώην σύζυγός του Ντεμί Μουρ;

Γιατί σου λέει η 54χρονη σταρ, τι τα θες χρυσέ μου και τα ανακατεύεις ξανά τα πράγματα έξι ολόκληρα χρόνια μετά το χωρισμό μας; Και περνά στην αντεπίθεση! Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές λοιπόν «Η Ντεμί δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο Κούτσερ είχε το θράσος να αναφερθεί στο γάμο τους. Δεν είναι καθόλου χαρούμενη με αυτό και πιστεύει ότι τώρα ήρθε η ώρα να πει τα πράγματα με το όνομά τους σε μια ιστορία που θα τα λέει όλα!». Στο παρελθόν βέβαια πολλοί εκδότες είχαν ζητήσει από τη διάσημη ηθοποιό να εκδώσει την αυτοβιογραφία της όπου θα μιλούσε και για το διαζύγιό της από τον Κούτσερ, ωστόσο αυτή αρνιόταν για το χατήρι των κοριτσιών της. Τώρα όμως πιστεύει ότι επιτέλους ήρθε η ώρα και μάλιστα οι κόρες της συμφωνούν σε αυτό. Δεν σου φταίει κανείς Άστον μου... Με τα χεράκια σου έβγαλες τα ματάκια σου!