Χαβιέ Μπαρδέμ: Μιλά για το γάμο του με την Πενέλοπε Κρουζ και... τους άντρες της ζωής του (photos & vds)

20.04.2017
Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκαλύπτει την αγάπη του του για τη σύζυγό του, τον έρωτά του για κάποιους συναδέλφους του καθώς και τη μία φορά που... ζήτησε σε γάμο διάσημο τραγουδιστή.

Μπορεί να παντρεύτηκαν το 2010 ωστόσο ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ γνωρίστηκαν το 1997 στα γυρίσματα της ταινίας «Καυτή Σάρκα» του Αλμοδόβαρ. Στο εντωμεταξύ ήταν πολύ απασχολημένοι και οι δύο με τη διεθνή καριέρα τους, τα Όσκαρ και με άλλες σχέσεις για να προσέξουν ο ένας τον άλλο. Χρειάστηκε να περάσουν 11 χρόνια και ακόμα μια συνεργασία στην ταινία «Βίκυ, Κριστίνα, Μπαρτσελόνα» όπου έπαιζαν ένα παράφορα ερωτευμένο ζευγάρι για να δουν ερωτικά ο ένας τον άλλο.

«Η Πενέλοπε ζούσε τότε στο Λος Άντζελες, ήταν μια σταρ. Είχε κάνει ταινίες με τον Τομ Κρουζ και τον Γουίλ Σμιθ. Είχε μια ζωή εκεί» εξομολογείται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο περιοδικό Esquire. «Εγκατέλειψε το βασίλειό της και επέλεξε το δύσκολο δρόμο. Και τότε... Συνέβη! Αυτό που έχουμε μαζί είναι το πιο σημαντικό πράγμα: έχουμε ένα παρελθόν. Γνωριζόμασταν από την αρχή όλων, και αυτό είναι το πιο σπουδαίο, γιατί όταν βρεθήκαμε ξανά εγώ είδα εκείνην και αυτή εμένα». Φαίνεται όμως ότι η 42χρονη σταρ δεν είναι η μόνη... αγάπη στη ζωή του... Εκτός από αυτήν φαίνεται ότι έχει «ερωτευτεί» τον Αλ Πατσίνο για τον οποίο έχει πει «Τον βρήκα τόσο ελκυστικό. Θεέ μου, ναι!», τον Μπραντ Πιτ «Τον είδα μια φορά στο κόκκινο χαλί και είπα “γουάου”», τον Τζόνι Ντεπ «Μα τι πρόσωπο!» αλλά και τον Μπόνο τον τραγουδιστή των U2 που αφού τους σύστησε η Πενέλοπε συζήτησαν αρκετά και «Στο τέλος της βραδιάς του ζήτησα να με παντρευτεί».