Η Queen βράβευσε τον Quinn στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου

21.02.2018
Η Queen βράβευσε τον Quinn στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου
Η βασίλισσα Ελισάβετ που ως γνωστόν αγαπάει τη μόδα έκανε μία εμφάνιση - έκπληξη στην πρώτη σειρά της επίδειξης μόδας, του σχεδιαστή Richard Quinn στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Κάτι έξω από τα συνηθισμένα για την 91χρονη μονάρχη η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα γαλάζιο ταγέρ. Καθισμένη πλάι στην αρχισυντάκτρια του αμερικανικού περιοδικού Vogue έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρή να απολαμβάνει τις τελευταίες, πολύχρωμες και αρκετά τολμηρές δημιουργίες του σχεδιαστή.


Η Βασίλισσα δεν βρέθηκε μονάχα για ψυχαγωγικούς λόγους στην επίδειξη, αφού κλήθηκε να απονείμει στον σχεδιαστή το πρώτο Βραβείο της για τη Βρετανική Μόδα. Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ανάκτορα, πρόκειται για το βραβείο με το οποίο αναγνωρίζεται ο ρόλος της βιομηχανίας της μόδας στην κοινωνία και τη διπλωματία, το οποίο μάλιστα θα απονέμεται κάθε χρόνο σε νέους Βρετανούς σχεδιαστές.

Ποιος είναι όμως ο Richard Quinn που κατάφερε να ξεχωρίσει;

Γεννήθηκε στο Λονδίνο και με ειδικότητα στα γυναικεία ενδύματα και υφάσματα δημιούργησε το 2016 την ομώνυμη μάρκα ρούχων. Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο της Εβδομάδας Μόδας: "Ο Richard δημιουργεί ρούχα δίνοντας προσοχή στα πρωτοποριακά υφάσματα, επικεντρώνοντας την ικανότητά του να συνδυάζει τη μοναδική ικανότητά του στο χειροτέχνημα με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση της υψηλής μόδας"

Τέλος η Ελισάβετ την Δευτέρα θα δεξιωθεί σχεδιαστές και μοντέλα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πηγή: Reuters - Paul Hackett