Η Khloe Kardashian αποκάλυψε το όνομα της κόρης της, αλλά και τη σχέση με τον άπιστο Tristan [photo]

17.04.2018
Η Khloe Kardashian αποκάλυψε το όνομα της κόρης της, αλλά και τη σχέση με τον άπιστο Tristan [photo]
Περιχαρής η μικρότερη των διάσημων αδελφών Kardashian καθώς εδώ και λίγες μέρες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι. Είναι γνωστή η λαχτάρα που είχε η 33χρονη Khloe να γίνει μητέρα! Και μπορεί η μεγάλη αυτή ευτυχία να έφτασε εν μέσω νεφών, από τον σάλο που έχει προκληθεί ύστερα από τις αποκαλύψεις για τις απιστίες του μπασκετμπολίστα συντρόφου της, όμως, όπως φαίνεται, είναι έτοιμη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και πρώτα από όλα, η διάσημη λεχώνα διάλεξε όνομα για το μωράκι της. Ένα όνομα αντάξιο αυτών των μελών της υπόλοιπης οικογένειας.

Με μια ανάρτηση στο Instagram αποφάσισε η Khloe να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς αποφάσισε να φωνάζει την κορούλα της. Και το όνομα αυτής "True Thomson" λοιπόν! "Τρου Τόμσον", ή "Αληθής Τόμσον" κατά το ελληνικότερον!

Μέσα από τη λεζάντα που συνόδευε τη γεμάτη μπαλόνια φωτογραφία που επέλεξε να ποστάρει για την περίσταση η Khloe, μάλιστα, αφήνει και μια "ιδέα" για τη σχέση της με τον άπιστο Tristan Thomson, ο οποίος, αν μη τι άλλο, παραμένει πατέρας της μικρής.

"Το κοριτσάκι μας, True Thomson, έχει κλέψει ολοκληρωτικά τις καρδιές μας και ξεχειλίζουμε από ΑΓΑΠΗ. Μια πραγματική ευλογία να καλωσορίζουμε αυτό τον άγγελο στην οικογένεια! Η μανούλα και ο μπαμπούλους σε αγαπούν τοοοοοοσο πολύ, Τρου", έγραψε στη λεζάντα η νέα "χαζομαμά" και αν μπορούμε να βγάλουμε ένα πρώτο συμπέρασμα, αυτό θα ήταν ότι κρατά τους τύπους, σίγουρα. Δεν τον έχει "στείλει" ακόμη τον Tristan, αλλά πού ακριβώς τον έχει τοποθετήσει, θα φανεί, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ρεπορτάζ του TMZ, σύμφωνα με το οποίο, η μανούλα και ο μπαμπούλης της True έχουν να μιλήσουν μέρες.

Ιδού και η εν λόγω ροζ ανάρτηση

Our little girl, True Thompson, has completely stolen our hearts and we are overwhelmed with LOVE. Such a blessing to welcome this angel into the family! Mommy and Daddy loooooove you True!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Και για όσους έσπευσαν να υποθέσουν ότι η επιλογή ονόματος φανέρωνε τη σαρκαστική διάθεση της Khloe απέναντι στον Tristan και τις... πομπές του, η γιαγιά Kris έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με μια δική της ανάρτηση.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που υποδέχομαι την πολύτιμη εγγονούλα μου True!! Και το αστείο του πράγματος... Το όνομα του παππού μου από την πλευρά του μπαμπά μου ήταν True Otis Houghton... το όνομα του πατέρα μου ήταν Robert True Houghton... έτσι είμαι ενθουσιασμένη που η Khloe ονόμασε την κόρη της, True!!! #lovebug #familytradition #family @true"

Αυτά έγραψε η 62χρονη momager στον λογαριασμό της στο Instagram, εξηγώντας ότι τελικά, το όνομα ήρθε λόγω οικογενειακής παράδοσης και ουχί λόγω εκδίκησης!!! Σε αναμονή της πρώτης φωτογραφίας του μωρού, λοιπόν, ιδού η ανάρτηση της γιαγιάς Kris.