Παντρεύεται ξανά ο Αλβάρο μετά το διαζύγιο με την Ωνάση

19.06.2018
Παντρεύεται ξανά ο Αλβάρο μετά το διαζύγιο με την Ωνάση
Λίγο μετά τον επίσημο χωρισμό ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Γαμπρός για άλλη μια φορά στο πλευρό της νέας του αγαπημένης Ντενίζ Σεβέρο, ετοιμάζεται να ντυθεί ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης, Αλβάρο Ντε ΜιράΝτα, μόλις λίγους μήνες αφότου βγήκε το διαζύγιο του με την Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία κατά πάσα πιθανότητα στις 8 Σεπτεμβρίου.


Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Αγαπάμε αυτή τη χώρα και εγώ έχω πορτογαλικό διαβατήριο. Έχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς, ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή».

H σημαντική αυτή στιγμή θα έχει και άρωμα ελληνικό αφού μετά το γάμο, το ζεύγος θα κάνει ταξίδι του μέλιτος στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο.

Ο ολυμπιονίκης φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της ευτυχίας στο πλευρό της ξανθιάς δημοσιογράφου, μετά τον πρώτο του γάμο που έληξε άδοξα με την πάμπλουτη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

❤️Felicidade é encontrar o amor da sua vida, todos os dias, na mesma mulher❤️ Feliz dia dos namorados meu amor 😍TE AMO MUITO ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doda Miranda - Atleta Olimpico (@dodamiranda) στις 12 Ιούν, 2018 στις 4:59 πμ PDT