Nicole Kidman - Keith Urban: Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους βρίσκεται στα smartphones τους

11.07.2018
Nicole Kidman - Keith Urban: Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους βρίσκεται στα smartphones τους
Είναι από τα ζευγάρια που αντέχουν στον χρόνο παρά τη φήμη τους, κάνοντας τους πάντες στο Hollywood να αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνουν.

Η Nicole Kidman κλείνει 12 ολόκληρα χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Keith Urban, πράγμα που σημαίνει πως –σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει στον κόσμο των φώτων- κάτι πηγαίνει εξαιρετικά καλά μεταξύ τους.

Και οι ίδιοι δεν είχαν κανέναν πρόβλημα να μας αποκαλύψουν το «μυστικό» τους τόσα χρόνια μετά. Ποιο είναι αυτό; Η σωστή επικοινωνία. Και κυριολεκτούμε.

Η 51 ετών ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Parade» τόνισε πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κάνουν τη διαφορά και να πουν «όχι» στα… γραπτά μηνύματα!

«Μιλάμε με τις ώρες Facetime, αλλά ποτέ δε στέλνουμε γραπτά μηνύματα ο ένας στον άλλον. Δε χρησιμοποιούμε ποτέ αυτό τον τρόπο επικοινωνίας, καθώς με τη γραφή μπορεί να μη γίνεις αντιληπτός μερικές φορές», σχολίασε ξεκαθαρίζοντας πως τα smartphones τους δεν χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο από εκείνους.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει από κοινού να απαρνηθεί την ευκολία του messaging, προκειμένου να αποφύγει παρανοήσεις που πιθανότατα θα οδηγήσουν σε τσακωμό, διατηρώντας (και) με αυτόν τον τρόπο την ισορροπία στη σχέση.

Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, πάντως, δεν τα ‘χουν καταφέρει και άσχημα…