Θα ορκιζόσουν ότι το κέρινο ομοίωμα της Khloe Kardashian στο «Madame Tussauds» είναι πέρα για πέρα αληθινό!

28.06.2018
Θα ορκιζόσουν ότι το κέρινο ομοίωμα της Khloe Kardashian στο «Madame Tussauds» είναι πέρα για πέρα αληθινό!
Τα 34α γενέθλιά της γιορτάζει η Khloe Kardashian και το δώρο που της έκανε το Μουσείο «Madame Tussauds» στο Λας Βέγκας ήταν το καλύτερο όλων!

Τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματός της έλαβαν χώρα μερικές ώρες πριν και το κοινό της διάσημης περσόνας δήλωσε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένο.

Το ίδιο και η Khloe, η οποία μπορεί λόγω του μωρού της να μην κατάφερε να δώσει το «παρών» στο event, μοιράστηκε όμως τις λήψεις του εξωπραγματικά ίδιου με εκείνη δημιουργήματος που άφησε τους πάντες άφωνους στους λογαριασμούς της στα social media.

«Αυτό με ξεπερνά! Παιδιά, κάνατε εξαιρετική δουλειά», έγραψε η Khloe στο Twitter, με τα σχόλια των followers της να είναι αποθεωτικά.

«Έπρεπε να το κοιτάξω δύο φορές. Αρχικά σκέφτηκα ότι εμφανίστηκε στην εκδήλωση», και «Μου την έδειξε η αδερφή μου και είναι το πιο ρεαλιστικό κέρινο ομοίωμα που έχω δει ποτέ», ήταν μόλις μερικά από τα σχόλια στο tweet της Kardashian.

Kαι πράγματι, οι φανατικοί της έχουν απόλυτο δίκιο. Το κέρινο ομοίωμά της συνοδεύεται από ένα outfit που… φωνάζει Khloe από χιλιόμετρα, με το skinny jean και το κορμάκι από δαντέλα σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό ξανθό της περσόνας να δίνουν την αίσθηση πως η αληθινή Khloe Kardashian στέκεται ακριβώς μπροστά σου.

Τι άλλο να πούμε; Αν δεν είναι αυτό το πιο αληθοφανές ομοίωμα του Μουσείου, τότε ποιο είναι;