Elle McPherson: Έτσι είναι το "Κορμί" στα 54 [photos]

24.08.2018
Elle McPherson: Έτσι είναι το "Κορμί" στα 54 [photos]
Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τον χώρο της διεθνούς showbiz. Και παραμένει εντυπωσιακά αναλλοίωτη μέσα από μια καριέρα που μετρά 4 δεκαετίες!

Η Elle McPherson γεννήθηκε στην Αυσταραλία πριν από 54 χρόνια και κανείς δε φαίνεται να την πιστεύει! Η καριέρα της ξεκίνησε το 1982 όταν πήγε στη Νέα Υόρκη με σκοπό να εργαστεί ως μοντέλο για έναν χρόνο, να συγκεντρώσει χρήματα και κατόπιν να πάει στο κολλέγιο στην πατρίδα της. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ! Το modelling την κέρδισε ολοκληρωτικά χαρίζοντάς της μια χρυσή καριέρα που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Για την ιστορία να υπογραμμίσουμε το ρεκόρ που κρατά μέχρι σήμερα η Elle, με τα 5 εξώφυλλα στο Sports Illustrated που έχει κάνει, ξεκινώντας από τις αρχές της δεκαετίας του '80 με αυτά τα τρία του 1986, 1987 και 1988 αντίστοιχα.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει 30 χρόνια και η Elle παραμένει το ίδιο όμορφη, fit και χαμογελαστή, υποστηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ψευδώνυμο που της χάρισε το γονιδιακά χαρισματικό physique της, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της: "The Body"..

Ιδού, λοιπόν, "Το Κορμί", ποζάρει σήμερα για τη γαλλική Vogue και κόβει ανάσες!

Αυτό το διάβασες; Ερωτευμένη ξανά η Jennifer Aniston; Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες και η αλήθεια

@vogueparis September issue 💚gotta love that @welleco 💚! Thankyou team @alique_photography @violette_fr makup @francogobbi1 hair and @celiaazoulay styling @frederiqueverley for a great story.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις