Sarah Jessica Parker: Η δήλωση για το Sex and the City που προβλημάτισε...

09.09.2018
Sarah Jessica Parker: Η δήλωση για το Sex and the City που προβλημάτισε...
Ήταν 1998 όταν το πρώτο επεισόδιο της σειράς Sex and the City προβλήθηκε. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η σειρά που συνάρπασε τις γυναίκες ανά τον κόσμο μάλλον δεν θα δεχόταν την ίδια αγάπη και αφοσίωση.

Τουλάχιστον αυτό είναι που δήλωσε η Sarah Jessica Parker που όλοι αγαπήσαμε ως Carrie Bradshaw! Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter" η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα της φυλετικής ποικιλομορφίας που πλέον απασχολεί τον χώρο του θεάματος λέγοντας "Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η επιλογή γυναικών σήμερα γιατί δεν υπάρχει ποικιλομορφία. Προσωπικά νιώθω ότι θα ήταν παράξενο"!

Διάβασε επίσης: Sarah Jessica Parker: "To Sex and the City δε μεγάλωσε καλά"

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για μία ακόμα συνέχεια, μια τρίτη ταινία, Sex and the City, η 53χρονη πλέον Sarah Jessica δεν φάνηκε ενθαρρυντική. "Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να το κάνουμε με άλλους ηθοποιούς. Νομίζω ότι θα ήταν πρωτοποριακό και ενδιαφέρον αλλά δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θα ήταν το ίδιο.

Δεν θα ήταν επαναφορά του ίδιου σίριαλ. Αν γίνονταν κάποια επεισόδια, θα έπρεπε να αναγνωρίσουμε πως οι ιδέες έχουν αλλάξει. Το αποτέλεσμα θα καταδείκνυε το χάσμα γενεών από τότε μέχρι τώρα, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ξανά 4 διαφορετικές μεταξύ του γυναίκες να βιώνουν την εμπειρία της Νέας Υόρκης όπως είναι τώρα... Θα ήταν ενδιαφέρον και αξιόλογο για να ασχοληθεί κανείς, αλλά δεν θα ήταν το ίδιο με το παλιό".

Διάβασε επίσης: Cynthia Nixon: Ποια σκηνή του Sex and the City την απογοήτευσε;

Παρ'όλο που το Sex and the City λατρεύτηκε όσο ελάχιστες σειρές και πλέον έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο της pop κουλτούρας, είναι γεγονός πως οι 100% καυκάσιες γυναίκες που εμφανίστηκαν εκεί δεν αναπαριστούν επάξια την πραγματικότητα ενώ προβληματίζει και η παρουσίαση των γκέι μέσα από αυτή.

Με το ενδεχόμενο μία τρίτης ταινίας να έχει πλέον απορριφθεί για τα καλά, η Sarah Jessica μίλησε για την εμπειρία των γυρισμάτων δύο δεκαετίες μετά "Ζήσαμε μία όμορφη, αστεία, σπαραχτική, χαρούμενη, πολύ εύκολη στο να ταυτιστείς ιστορία. Δεν είναι μονάχα απογοητευτικό για εμάς που δεν θα πούμε τη συνέχειά της αλλά και για το κοινό που τόσο πολύ έντονα έχει ζητήσει μία τρίτη ταινία".

Διάβασε επίσης: Sex & the City: 20 μυστικά που θες να μάθεις! [photos]

Δεν πειράζει, Sarah Jessica, θα έχουμε πάντα τις 6 υπέροχες σεζόν και τις 2 ταινίες που όλες λατρέψαμε!

Διάβασε επίσης: Sarah Jessica Parker: Η τολμηρή λεπτομέρεια στο στιλ της που κάνει τη διαφορά