Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Πώς ονόμασαν τον γιο τους και γιατί

10.09.2018
Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Πώς ονόμασαν τον γιο τους και γιατί
Χθες, Κυριακή 9/9/2018 και υπό ψιλή βροχή το γνωστό ζευγάρι βάπτισε τον γιο του στον εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης στη Πλάκα.

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη γεννήθηκε πριν από 11 μήνες και χθες βαφτίστηκε, παρουσία συγγενών και φίλων. Το όνομα που πήρε ο μικρούλης είναι Δημοσθένης και η επιλογή κρύβει μια πολύ τρυφερή ιστορία.

Πρόκειται για επιθυμία του Κώστα Μπακογιάννη μέσα από την οποία θέλησε να τιμήσει στενό φίλο του πατέρα του, Παύλου, ο οποίος στήριξε απίστευτα τον ίδιο και την οικογένειά του, μετά τη δολοφονία εκείνου, το 1989.

Αυτό το διάβασες; Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία από το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο της που μοιράστηκε

Το μυστήριο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ενώ νονές του μικρού ήταν η Αλεξία Μπακογιάννη, αδελφή του πατέρα και μια επιστήθια φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίες πάντρεψαν και το ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά τη βάπτιση ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικοδέσποινα και γιαγιά του παιδιού, Ντόρα Μπακογιάννη τα είχε όλα οργανωμένα στην εντέλεια.

Διάβασε επίσης: Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Φουλ ερωτευμένοι σε σπάνια έξοδο [photos]

Για την ιστορία, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ακόμη τρία παιδιά, τον οκτάχρονο σήμερα Παύλο και την εξάχρονη Δανάη από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου και ένα ακόμη κοριτσάκι, 2 ετών περίπου σήμερα από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Γεωργίου Ράλλη.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πλάνα από τη βάπτιση του μικρού Δημοσθένη.