Ελένη Μενεγάκη - Ελεονώρα Μελέτη: Η "ιστορική" φωτογραφία και το μήνυμα με... νόημα

15.09.2018
Ελένη Μενεγάκη - Ελεονώρα Μελέτη: Η "ιστορική" φωτογραφία και το μήνυμα με... νόημα
Οι δύο γνωστές παρουσιάστριες μοιράστηκαν μια ξεχωριστή στιγμή μεταξύ τους και με όλο τον κόσμο.

Το 2005, η Ελονώρα Μελέτη ανέλαβε να "σερβίρει" τον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1. Τα προηγούμενα 10 χρόνια τη θέση αυτή είχε η Ελένη Μενεγάκη η οποία στάθηκε "απέναντι" στη διάδοχό της από τη συχνότητα του Alpha, όπου βρίσκεται ακόμη και σήμερα.

Αυτό το διάβασες; Η Ελένη Μενεγάκη πριν γίνει όπως την ξέρουμε σήμερα μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Η Ελεονώρα παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ για 3 χρόνια και μετά ακολούθησε άλλους τηλεοπτικούς δρόμους, σε διάφορες ζώνες. Φέτος, ετοιμάζεται να γράψει μιας μορφής ιστορία στην ελληνική τηλεόραση καθώς θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα παρουσιάσει σόου στην παραδοσιακά ανδροκρατούμενη βραδυνή ζώνη. Στον Alpha και η δική της εκπομπή και η επίσημη παρουσίαση του φετινού προγράμματος του σταθμού αποτέλεσε την αφορμή για μια πολύ συγκινητική ανάρτηση και μια λεζάντα όλο νόημα.

Διάβασε κι αυτό: Εντυπωσιακές: Οι "Άλφα Άλφα" εμφανίσεις στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha! [Photos]

Η Ελεονώρα ποζάρει με την Ελένη και γράφει τα εξής:

Πριν 13 χρόνια τέτοια εποχή, ξεκινούσα ένα ταξίδι, έχοντας περάσει μια πόρτα που όταν έφυγε η Ελένη, την άφησε ανοιχτή...τότε αν κάποιος μου έλεγε πως σήμερα θα περναγαμε την ίδια πόρτα για να πάει η καθε μια στο γραφείο της , δεν θα το πίστευα!αααχ την ήθελα καιρό αυτή τη φωτογραφία!

Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης έχουν ξαναβρεθεί κάτω από την ίδια στέγη τηλεοπτικά αλλά όχι ως συνάδελφοι. Η Ελεονώρα έχει εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης ως καλεσμένη πριν από δύο χρόνια και εκεί είχαν μιλήσει για όλα. Θυμήσου το συγκεκριμένο συμβάν ΕΔΩ