Ο Justin Theroux μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με την Jennifer Aniston -και ξαφνιάζει

23.09.2018
Ο Justin Theroux μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με την Jennifer Aniston -και ξαφνιάζει
Επτά μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του από τη 49χρονη ελληνικής καταγωγής star, ο 47χρονος ηθοποιός ανοίγει το στόμα του, σχετικά.

Ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston αρραβωνιάστηκαν το 2012 και παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή τον Αύγουστο του 2015. Ύστερα από συνολικά 5 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω κοινής δήλωσης τον χωρισμό του τον Φεβρουάριο.

Σήμερα και τονίζοντας ότι "δεν ένιωθε πως 'όφειλε' στο κοινό μια εξήγηση", ο Theroux μιλά για τον, σε γενικές γραμμές 'ήπιο" χωρισμό του από την Aniston σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times.

Τα καλά νέα είναι πως προφανώς πρόκειται για τον πιο -και διαλέγω πολύ προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιώ- ευγενή χωρισμό, όπου δεν υπήρξε καμία έχθρα...
Κατά έναν παράξενο τρόπο, ακόμη και το να γυρίζω τη σκέψη μου στο αναπόφευκτο του πράγματος είναι εξουθενωτικό. Ωστόσο, κανείς από τους δυο μας δεν πέθανε, κανείς από τους δυο μας δεν πετάει μαχαίρια στον άλλο.
Ήταν όλο σε φιλικό κλίμα. Είναι βαρετό, αλλά, ξέρεις, σεβόμασταν ο ένας τον άλλο αρκετά κι έτσι το όλο πράγμα ολοκληρώθηκε όσο πιο ανώδυνα γινόταν. Το μόνο επώδυνο σε αυτή την κατάσταση είναι ότι η φιλία μας δεν θα είναι η ίδια πια, τουλάχιστον ως προς την έννοια της καθημερινής επαφής.
Όμως η φιλία αλλάζει έτσι κι αλλιώς και για κάποιο κομμάτι της θα είμαστε κι εμείς πολύ περήφανοι

Διάβασε κι αυτό: Οι διάσημοι "πρώην" της Τζένιφερ Άνιστον -Δεν ήταν και λίγοι!

Και μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα ο Justin "απομυθοποιώντας" κατά κάποιον τρόπο το όλο ζήτημα ακόμη περισσότερο:

Επειδή η ζωή των ηθοποιών είναι... ιδιαίτερη και περιλαμβάνει συχνούς χωρισμούς, ο χωρισμός μας δεν έχει την ίδια επίδραση που θα είχε για ένα πιο συνηθισμένο ζευγάρι, όπου θα έπρεπε να χωρίσουν μέχρι και ένα μωρό στη μέση

Ό,τι πεις Justin, Και η Jen πάντως, είχε μιλήσει σχετικά και είχε υποστηρίξει, πως αντίθετα με το ό,τι πιστεύει ο κόσμος, "δεν έχει σπάσει η καρδιά της". Οι κακές γλώσσες τη θέλουν ήδη να βγαίνει... ραντεβού, αλλά επίσημα είναι single.

Για την ιστορία, αυτό ήταν το δεύτερο διαζύγιο της Jennifer Aniston, η οποία το 2005 χώρισε από τον Brad Pitt ύστερα από 5 χρόνια γάμου.

Διάβασε κι αυτό: Ο Μπραντ Πιτ & η Τζένιφερ Άνιστον πρωταγωνιστές σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας