Τα δάκρυα της Αποστολίας Ζώη on camera: «Ο καρκίνος με διέλυσε τα τελευταία 4 χρόνια»! [Video]

10.11.2018
Τα δάκρυα της Αποστολίας Ζώη on camera: «Ο καρκίνος με διέλυσε τα τελευταία 4 χρόνια»! [Video]
«Είναι βοήθεια που προέρχεται από τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, γιατί είναι και οι δύο εκεί πάνω...»

Να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό κατάφερε η Αποστολία Ζωή μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην camera του Happy Day. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στον Μιχάλη Πλεμμένο με αφορμή τη φιλανθρωπική παράσταση «Γιατί το τραγούδι», που κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι. Για την ίδια αυτό είναι και το πιο σημαντικό που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Απολύτως ευαισθητοποιημένη αναφέρθηκε στους γονείς της και η συγκίνηση της ήταν μεγάλη.

Δείτε ακόμη: Αποκαλυπτική ξανά η Βάνα Μπάρμπα: Πόσα χρόνια έχει να μιλήσει η Φαίδρα με τον μπαμπά της;

Αυτή ήταν μία ανάγκη μου, που ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Θέλω να κάνω κάτι για τον καρκίνο. Είναι κάτι που με έχει διαλύσει τα τελευταία 4 χρόνια και όλο αυτό δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη και πάρα πολύ απογοητευμένη με όλο αυτό που είχε συμβεί. Για να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει κάτι τόσο μεγάλο και όταν άρχισα να παίρνω τα πρώτα ναι, ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, που σίγουρα έρχεται από κάπου εκεί πάνω.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του Alpha την ρώτησε αν πιστεύει πως είναι βοήθεια, που προέρχεται από τον πατέρα της:

Είναι βοήθεια που προέρχεται από τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, γιατί είναι και οι δύο εκεί πάνω.. Αυτό το 19 Νοέμβρη θα έχω να το θυμάμαι. Θέλω να έρθει. Το περιμένω με τεράστια αγωνία και ανυπομονησία και τεράστια χαρά… Να δω πώς θα μου λειτουργήσει από εκεί και πέρα μέσα μου. Πλέον οικογενειακώς θα έρθουν και οι αδερφές μου να δουν τι θέλω να κάνω για τους γονείς μας.

Δείτε το βίντεο:

ΓΜ