Πως είναι σήμερα ο Κώστας Κούντος 15 χρόνια μετά το Fame story 2; - Γιατί μπήκε στη φυλακή;

11.11.2018
Πως είναι σήμερα ο Κώστας Κούντος 15 χρόνια μετά το Fame story 2; - Γιατί μπήκε στη φυλακή;
Το Fame story 2 που όπως θυμάστε κέρδισε η Καλομοίρα μας είχε και έναν ακόμη μεγάλο πρωταγωνιστή που ξεχώρισε τόσο για τις ερμηνευτικές του ικανότητες όσο και για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Ο λόγος για τον Κώστα Κούντο ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στη μουσική ακαδημία του ΑΝΤ1 με αφορμή τις αποκαλύψεις που έκανε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Πέρασαν από τότε 15 ολόκληρα χρόνια και ο τραγουδιστής έζησε πολλά από τότε.

ΔΦείτε ακόμη: Τα δάκρυα της Αποστολίας Ζώη on camera: «Ο καρκίνος με διέλυσε τα τελευταία 4 χρόνια»! [Video]

Ο Κώστας έκανε μία τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τα Καρντάσιανς» πριν από τρία χρόνια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στη φυλακή. Όλα άρχισαν μετά την ενοικίαση ενός οχήματος και την διαφωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας ενοικίασης. Δικάστηκε ερήμην του καθώς ο ίδιος δεν γνώριζε ότι του είχε γίνει μήνυση αλλά και ότι έγινε το δικαστήριο.

Σήμερα έχει αποτραβηχτεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ασχολείται με το τραγούδι. Του αρέσουν τα ταξίδια και σε κάθε περίπτωση πραγματοποιεί μικρές αποδράσεις.

Δείτε τον:

ΓΜ