Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο τηλεοπτικός του χωρισμός με την Μαρία Μπακοδήμου και η προσωπική του ζωή

18.11.2018
Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο τηλεοπτικός του χωρισμός με την Μαρία Μπακοδήμου και η προσωπική του ζωή
Ο πρώην παρουσιαστής ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Dot" και μίλησε για όλα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στο Dot, όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δες και αυτό: Νίκος Χατζηνικολάου: Έτοιμο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του - Η τρυφερή ανάρτηση του!

Μεταξύ άλλων, ο πρώην παρουσιαστής μίλησε και για τον τηλεοπτικό του χωρισμό με την Μαρία Μπακοδήμου, μετά από 20 χρόνια κοινής τηλεοπτικής πορείας, αλλά και για τις σχέσεις που έχουν σήμερα.

Δες και αυτό: Μανούλα έγινε ξανά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! [Photo+Video]

«Η Μαρία δεν αισθανόταν καλά με αυτό το concept πλέον. Με έπιασε και μου λέει ότι θέλω να επαναπροσδιοριστώ. Όταν λοιπόν το είπε αυτό της είπα “φυσικά, να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα. Γι' αυτό και η Μαρία μπήκε σε μια άλλη μορφή εκπομπών, κάνει άλλα πράγματα, κάτι το οποίο της κάνει πολύ καλό σαν επαγγελματία. Ήθελε εκείνη την περίοδο να κάνει κάτι διαφορετικό και σέβομαι τον άλλον που θέλει να αλλάξει. Καταλάβαινα μες στη χρονιά ότι κάτι συνέβαινε, αλλά εγώ ήμουν πολύ με τον Γιώργο. Έφευγα από τη δουλειά πήγαινα στο παιδί μου, όπως η Μαρία έκανε τα παιδιά της ήταν πολύ αφοσιωμένη σε αυτό το πράγμα [...] Με τη Μαρία γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είμαστε 20 χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι. Όταν είσαι στη δουλειά κάθε μέρα αυτό σου δημιουργεί μια οικειότητα. Όταν σταματάει η επαγγελματική ενασχόληση είναι λογικό να χαθείς. Μπορεί να πεις ότι μου έχει λείψει η τηλεοπτική μου συντροφιά αλλά ήταν και ουσιαστική. Πλέον η Μαρία είναι πολύ ανανεωμένη και φαίνεται ότι περνάει καλά με αυτό που κάνει».

O Σεργουλόπουλος επίσης αναφέρθηκε στην απόφαση του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Κάποια στιγμή είπα 'κοιτάξτε να δείτε, τα πράγματα είναι έτσι'. Δεν είπα κάτι καινούργιο. Ούτε κάτι που δεν το υποπτεύονταν. Ούτε κάτι που δεν φαινόταν. Αλλά το να βγεις και να πεις, 'ακούστε να δείτε. Εγώ είμαι εδώ, θέλω να με σέβεστε και δεν θέλω ποτέ να είμαι ο άνθρωπος ο οποίος θα κρυφτεί για να σας κάνω τη χάρη'...Μετά που το είπα ανοιχτά, ξαλάφρωσα».

Δες και αυτό: Μάρω Κοντού: Γιατί δεν θέλει να θυμάται τίποτα από το παρελθόν;