Η Jennifer Aniston μιλά πρώτη φορά και για τους δυο γάμους της - Και είπε κάτι που δεν περιμέναμε

10.12.2018
Η Jennifer Aniston μιλά πρώτη φορά και για τους δυο γάμους της - Και είπε κάτι που δεν περιμέναμε
Βλέποντας τη ζωή της από απόσταση πια, η 49χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Όλα!

Στο περιοδικό Elle έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη η Jennifer Aniston. Μια συνέντευξη η οποία συζητήθηκε πολύ για διάφορους λόγους. Εμείς εδώ θα σταθούμε στο κομμάτι που αφορά στα όσα είπε για τους δυο γάμους της και μας εντυπωσίασαν.

Ο πρώτος γάμος της Jen, με τον Brad Pitt, κράτησε 5 χρόνια. Οι δυο της αποτέλεσαν τότε το χρυσό ζευγάρι του Hollywood και ο χωρισμός τους το 2005 έριξε σε βαθιά θλίψη τους απανταχού θαυμαστές τους.

Ύστερα από μια σειρά άδοξων σχέσεων -που δεν ήταν και λίγες (!)- η Aniston παντρεύτηκε τον Justin Theroux το 2015, για να χωρίσουν τελικά δυο χρόνια αργότερα.

Έχουν γραφτεί πολλά και για τις δύο περιπτώσεις ενώ όσα έχει πει η ίδια η Jen κινήθηκαν πάντα σε πολύ διακριτκούς τόνους. Όπως άλλωστε και όλη της η ζωή!

Διάβασε επίσης: Η Jennifer Aniston μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τη μητέρα της -και συγκλονίζει!

Σήμερα, λοιπόν, ένα βήμα πριν από τα 50 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει κάτι που δεν περιμέναμε και για τους δυο γάμους της. Πώς τους "ζυγίζει" η ίδια πια!

"Δεν αισθάνομαι κανένα κενό. Ειλικρινά. Οι γάμοι μου ήταν πολύ επιτυχημένοι, κατά την προσωπική μου άποψη. Και όταν έληξαν, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε γιατί επιλέξαμε να είμαστε χαρούμενοι και μερικές φορές η ευτυχία σταματά να βρίσκεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.
Σίγουρα υπήρξαν σκαμπανεβάσματα και δεν ήταν όλες οι στιγμές φανταστικές, προφανώς, όμως στο κάτω κάτω έχουμε μονο μια ζώη και προσωπικα δεν θα έμενα σε μια κατάσταση μόνο και μόνο από φόβο.
Φόβο του να μείνεις μόνος. Φώτο του να μην μπορέσεις να επιβιώσεις. Να μείνεις σε έναν γάμο μόνο από φόβο είναι σαν να υπονομεύεις τη μία και μοναδική ζωή που έχεις. Όταν έχεις κάνει όλη την προσπάθεια που μπορείς και δεν δείχνει καμία περίπτωση να διορθωθεί κάτι,τότε είναι ΟΚ να φύγεις. Και αυτό δεν είναι αποτυχία. Έχουμε τόσα κλισέ γύρω από αυτό το θέμα, που μας δημιουργούν όμως μόνο προβλήματα. Θα πρέπει να τα ξανασκεφτούμε όλα. Είναι τεράστια στενομυαλιά αυτό".

Διάβασε κι αυτό: Jennifer Aniston: Τα 4 μυστικά που την κάνουν να δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Και η Jen δεν σταματά εκεί. Συνεχίζει εκφράζοντας ένα προσωπικό παράπονο με την ευκαιρία..

"Με το να εστιάζετε όλοι τόσο πολύ στην γαμήλια ευτυχία μου, μειώνετε απίστευτα ο,τιδήποτε άλλο έχω καταφέρει, ό,τι έχω χτίσει και δημιουργήσει. Είναι πολύ κοντόφθαλμο αυτό. Και τελικά η ιδέα του Happy Ending είναι πολύ ρομαντική. Είναι για τα βιβλία. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει μεγάλη βαρύτητα για πολλούς, και έχει μεγάλη δύναμη και αξίζει και τον θαυμασμό μας. Όμως... Ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός.

ΟΚ, Jennifer... Μήνυμα ελήφθη. Πάμε γι' άλλα.