Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλάει για τη μάχη του με το στρες και το λόγο που έκανε ψυχοθεραπεία

12.01.2019
Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλάει για τη μάχη του με το στρες και το λόγο που έκανε ψυχοθεραπεία
Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People

O Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού People, και μίλησε για πολλά πράγματα που δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα, όπως την μάχη του με το άγχος και την εμπειρία του με την ψυχοθεραπεία.

Δες και αυτό: Φαίη Σκορδά: H επίμονη πρόταση του Playboy, ο εκνευρισμός και η φωτογράφιση που δεν έγινε ποτέ! [Βίντεο]

"Η δουλειά μου δημιουργεί τεράστιο άγχος, εξαιτίας της τελειομανίας μου. Ένιωσα κάποια στιγμή όλο αυτό το άγχος να με καταβάλλει. Οπότε τώρα προσπαθώ να το ελέγξω. Δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα υγείας σε μεγάλο βαθμό. Είχα κάποια θέματα με το μεταβολισμό μου, το στομάχι μου… Αυτό με ταρακούνησε. Είχα περάσει μια περίοδο υπερκόπωσης, κυρίως ψυχολογικής, όχι τόσο σωματικής".

Aυτό το είδες; Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μέγας σάλος από την κοινή τους συνέντευξη [video]

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ενοχές που ένιωθε σαν εργασιομανής όταν ξεκουραζόταν, λέγοντας:

"Ένας βασικός λόγος που ξεκίνησα να ψάχνω πράγματα για μένα ήταν αυτός. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα να κάνω κάτι για τη δουλειά και αισθανόμουν άσχημα. Όταν έκανα τυπικά πράγματα για τον εαυτό μου, όπως να ξεκουραστώ ή να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, αισθανόμουν τύψεις. Επειδή αυτό δεν είναι φυσιολογικό, σημαίνει πως υπάρχει κάτι μέσα μου που έχει μπερδευτεί. Τότε άρχισα να δουλεύω για τον εαυτό μου. Ο άλλος λόγος που ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία αφορούσε την πατρότητα. Επειδή θεωρώ ότι δεν πρέπει από γενιά σε γενιά να μεταφέρουμε τα ίδια λάθη, όπου κάθε γονιός περνάει κάποια πράγματα ασυναίσθητα. Εγώ είπα ότι θέλω όσο μπορώ να το σπάσω αυτό, προσπαθώντας να δώσω στα παιδιά μου τα καλά που έχω πάρει από την οικογένειά μου και κάποια νέα πράγματα, καλύτερα".

Δες και αυτό: Ένα Σοκ το πάθαμε! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ποζάρει με μπικίνι και τα βάζει με τους τυφώνες